5 x Vakantieleesvoer

door Gastblogger

Moeders opgelet! Ga je binnenkort op vakantie of heb je de tijd om lekker te relaxen in de tuin? Dan hebben wij goed nieuws… kleertjes.com zocht namelijk het lekkerste vakantieleesvoer voor je uit om eens helemaal in weg te dromen. Kids aan het spelen, jij ongestoord een boek lezen? Klinkt perfect! Van aangrijpende verhalen tot aan feelgood boeken. Wij zochten het voor je uit!

Mijn verhaal – Michelle Obama

Nieuwsgierig naar het verhaal van Michelle Obama? In ‘Mijn Verhaal’ vertelt deze krachtige en mooie vrouw onder andere over haar jeugd en hoe ze het schopte als topbedrijfsjurist. Daarnaast komt uiteraard haar ontmoeting met Barack Obama naar voren en hun leven als gezin in het Witte Huis. Michelle Obama probeert ten alle tijden mensen te inspireren en hen uit te dagen met de grote vraag: wie zijn wij en wat willen we worden?

Costa Brava – Linda van Rijn

Wat als de zomervakantie voor de deur staat, maar jouw man je kort daarvoor bedriegt met een ander? In het boek ‘Costa Brava’ besluit het gezin tóch op vakantie te gaan. Irene hoopt namelijk aan de Costa Brava weer dichter tot haar man Jacco te komen. Wanneer het vuur wat meer is gedoofd en de kinderen volop genieten, lijkt een onverwachte ontmoeting daar verandering in te brengen. Een Nederlandse man die als een blok voor Irene valt… Wat eerst nog onschuldig lijkt, verandert in een onheilspellend liefdesverhaal.

Ik wil met je mee – Jill Mansell

Wie kent de feelgood boeken van Jill Mansell nog niet? ‘Ik wil met je mee’ is een heerlijke roman die lekker weg te lezen is. Wanneer Mimi voor het eerst naar Cotswolds gaat in Engeland om het nieuwe huis van haar vader te bekijken, wordt ze niet alleen verliefd op het dorp maar ook de mensen. In het bijzonder een hele knappe en charismatische jongen, genaamd ‘Cal’ waar ze gelijk een klik mee heeft. Maar door een aantal wendingen is het de vraag of dit ooit samen gaat werken…

’t Hooge Nest – Roxane van Iperen

Een aangrijpend en waargebeurd verhaal over twee Joodse zussen Janny en Lien Brilleslijper. Het boek ‘’t Hooge Nest’ speelt zich af in een villa in ‘t Gooi. Het onderduikadres voor deze twee zussen en hun familieleden. Terwijl de familie zo goed mogelijk probeert te leven naast NSB-buren, worden de laatste Joden in Nederland onder druk gezet. Tóch wordt de familie Brilleslijper verraden. Samen belandt de familie met het laatste transport in Auschwitz. Een ongekend bijzonder geschiedenisverhaal.

Familiegeheimen – Astrid Holleeder

Leven met een criminele broer… in het boek ‘Familiegeheimen’ schrijft Astrid over haar leven dat zij en haar familieleden leiden, voor en na het proces tegen Willem Holleeder. In het boek wordt er gesproken over angst, schuld en verraad. Ook komen gesprekken aan bod met Astrid en haar therapeute waar ze volledig open over is.

 

Heb jij nog leuke boekentips? Laat het ons weten in de comments!

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.