6 x het leukste koffietentje voor jou & je kids

door Gastblogger

Oké, JIJ – hardwerkende mum – hebt ook wel eens een verzetje nodig. Koffiedrinken met je vriendinnen thuis is gezellig, maar sóms wil je er gewoon even uit. Want je bent toe aan een echt lekkere latte en een stuk bananencake. Maar die kids, die moeten mee. En van een hip koffietentje worden ze héél recalcitrant. Er moet toch ook een win-win zijn? Die is er! Er zijn genoeg leuke koffietenten die een hele gezellige speelhoek hebben waar je kids zich kunnen vermaken – inclusief kindvriendelijk menuutje – en waar jij even ‘ongestoord’ kan bijkletsen.

Melksnor in Amsterdam

6 x het leukste koffietentje voor jou & je kids

Net geopend in Amsterdam-Oost. Dit koffietentje met geestige naam heeft superleuke bediening (winnen!) en een briljante speelhoek. Onder de grote trap kunnen je kids lekker loungen voor de TV en even verderop kunnen ze klauteren, kleuren en klieren. De bananencake is hier goddelijk, net als de croissants en pannenkoeken. Tip: let even op je kids in combi met de koelkasten bij de ingang. De koelingen staan net niet lekker handig en hebben een magische aantrekkingskracht op grijpgrage handjes.

Adres: Wibautstraat 105 Amsterdam

Bruis in Blaricum – het Gooi

6 x het leukste koffietentje voor jou & je kids

Bruis wordt ook wel hét ‘oudervriendelijk restaurant van het Gooi’ genoemd. Zoals ze zelf zeggen: ‘Want bij Bruis weten we: je geniet pas echt als de kids genieten.’ Ha, zo is het maar net. Dit toffe restaurant in oude boerderij ziet er te gek uit. Het heeft een grote, fijne speeltuin buiten, maar ook binnen. Optimaal vermaak voor je kids dus! By the way ook een supertip qua eten: bij Bruis gaan ze voor gezond eten, denk aan salades, smoothies en bijvoorbeeld ook een vis- en vegaburger.

Adres: Deltazijde 3 -01 Blaricum

Croos in Rotterdam

6 x het leukste koffietentje voor jou & je kids

Nog niet zelf geweest, maar de beoordelingen op Facebook spreken boekdelen: dit is een topper. Wat wordt erover Croos gezegd? Dit: ‘hip, huiselijk, liefdevol ingericht, super plek voor de kindjes om te spelen, heerlijke koffie(dames).’ Haha!

Adres: Exercitiestraat 2 Rotterdam

Zandfoort aan de Eem in Amersfoort

6 x het leukste koffietentje voor jou & je kids

Een strandtent, alleen dan aan de rand van het centrum. Het strand is een grote speeltuin, met zand, schommel en glijbaan! Maar ook binnen kunnen kids hun lol op. Kleuren, tekenen en los met de houten treinrails. Ook op de kaart is aan de kids gedacht en hebben ze hun eigen sectie, voor zowel lunch al diner!

Adres: Eemlaan 100, Amersfoort

Denderz in Groningen

6 x het leukste koffietentje voor jou & je kids

Winkelen met kids een rampenplan? Klopt, je kunt ook maar beter bij ons op je gemakje online bestellen en lekker thuis passen! ;-). Maar.. mocht je nou toch niet om dat winkelen heen kunnen, dan kun je bij conceptstore Denderz in Groningen heerlijk shoppen en je kids chanteren met de beloning van een taartje in het familiecafé. Kun jij daarna mooi even de benen strekken in dit fijne koffietentje en kan je kind zich uitleven in de toffe speelhoek.

Adres: Westerkade 5 Groningen

Confetti in Maastricht

6 x het leukste koffietentje voor jou & je kids

De naam zegt het al: deze kids conceptstore & family café is een feestje! Want, naast een geweldig leuke winkel (perfect voor kindercadeautjes), worden hier feestjes gevierd, babyshowers gehouden en kun je er heerlijk samen lunchen terwijl de kids zich optimaal vermaken in een veilige speelhoek. Wat wil een (moeder)mens nog meer?

Adres: Boschstraat 68 Maastricht

Op zoek naar nog meer leuke plekken om met je kind naar toe te gaan?

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.