Deze 7 leuke verjaardagscadeaus voor kids mag je niet missen!

door Tessa

HOERA! De kleine van je zus is jarig. Leuk! Maar tegelijkertijd besef je hoé snel de tijd gaat. Het heugelijke nieuws herinner je je als de dag van gisteren en nu wordt ze alweer vijf. Toch wil je, ondanks de huidige situatie, graag een cadeautje langsbrengen. Nog geen inspiratie? Check snel dit lijstje voor de leukste ideeën en geef een cadeautje (op afstand)!

Verrassing box

Geef je graag een doe-cadeau? Wees origineel en stop een schattig doosje vol met leuke kaartjes en opdrachten. Breng samen tijd door en kijk een film naar keuze, óf speel samen een spelletje. Het grootste plezier is gegarandeerd en ook dit kan op 1,5 meter afstand…

Een boek

Alles gaat digitaal. Kids begrijpen de online-omgeving steeds beter, en leggen de techniek tegenwoordig aan de ouders uit. Maar ook in deze online omgeving, blijft er niks mis met een fysiek boek. Zoek een leuk kinderboek om in te leren lezen, of om voorgelezen te worden. Kijk hier voor een tof boek!

Schoolspullen

Gaat de jarige voor het eerst naar school? Dan is dat al spannend genoeg! Maar hoe leuk is het om de kleine te voorzien van een hele nieuwe schoolset. Een hippe rugtas, een leuke broodtrommel plus beker of een gevulde etui met potloden, stiften en allerlei stempels en stickers. Ieder kind wordt hier toch blij van?

Bordspel

Een leuk bordspel kost wat meer dan de hierboven genoemde cadeautjes. Máár een bordspel gaat lang mee en het is gezellig voor de hele gezin. Win-winsituatie! Neem bijvoorbeeld het bordspel ‘Beren erger jullie niet!’, een afgeleide vorm van het welbekende ‘Mens erger je niet’. Dit bordspel zorgt ook jaren later nog voor veel plezier. Daarom genoeg redenen om met dit cadeautje aan te komen tijdens een verjaardag!

Schoudertasje

Voor de echte girls onder ons, is er niks leukers om echte meisjesspullen te krijgen. Kettinkjes, kids make-upjes en tasjes: om nooit genoeg van te hebben! Bijvoorbeeld met dit tasje scoor je goed als verjaardagscadeautje.

Kinderhorloge

Een cadeautje wat stoer om de pols staat, én waar kids nog wat van leren. Kunnen ze ook niet meer met een smoes thuiskomen als ze te laat terug zijn van het buitenspelen.. 😉

Speelkeukentje

Is dat jarige nichtje of neefje stiekem je favoriet? Dan zul je ongetwijfeld net wat meer aan het cadeau willen uitgeven. Geef een keukentje voor uren speelplezier. Toch iets te prijzig? Ga dan voor een hip theeservies om een eigen theekransje te spelen.

Welk cadeautje heb jij gegeven voor een verjaardag? Of zelf een origineler cadeau bedacht? Deel het met ons in de comments!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.