9x Bioscooptips voor de herfstvakantie

door Lidian

Herfst, kou, regen? Check, check, dubbelcheck. Ja, het is herfst én vakantie. Wat zijn jullie plannen? Een filmpje kijken is altijd een goed idee. En waar kan dit beter dan thuis? In de bioscoop natuurlijk! Maak er een gezellige dag van met de kids, of ga op jouw papadag gezellig erop uit. Er zijn een aantal nieuwe films in de bioscoop die het zeker waard zijn om te bekijken. Wij zetten voor jou de leukste kinderfilms op een rijtje. 😉

Voor de allerkleinsten

Shaun het schaap: Het ruimte schaap

Yes! Je favoriete Schaap, Shaun is weer terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten stort neer bij de Mossy Bottoms boerderij. Shaun het Schaap besluit om Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Ze gaan samen op missie en moeten ervoor zorgen dat Lu-La niet gevangen wordt door een duistere organisatie. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in. Benieuwd of Lu-La weer thuis komt en ? Bekijk de film nu in de bioscoop!

Leeftijd: alle leeftijden

Thomas de stoomlocomotief, opgraven & ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft. Maar Thomas valt van de ene verbazing in de andere… Er zijn zoveel dingen anders dan hij had gedacht. Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als de stoere Thomas verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – veel tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden in de bioscoop?

Leeftijd: alle leeftijden

Juf Roos: is jarig

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Gijs heeft zijn best gedaan om de molen zo mooi mogelijk te versieren, de molen ligt dan ook vol met ballonnen. Waren het misschien iets te veel ballonnen? Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Leeftijd: 2 jaar en ouder

Voor de iets grotere kids

Trouble

Trouble is een muzikale en grappige animatiefilm over vriendschap voor het hele gezin. Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hartje begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Wanneer zijn lieftallige baasje er plotseling niet meer is, wordt Trouble door haar kinderen bij het vuilnis gezet. Het blijkt dat de kinderen geen kans maken op de erfenis zonder Trouble, waardoor er een klopjacht ontstaat op het lieve hondje. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad beland met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Leeftijd: 6 jaar

Whitestar

Tijdens de vakantie werken Megan en haar beste vriendin Julia samen met Eddy bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex. Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela wél leeft. Whitestar komt op Megans pad en ze bouwt een bijzondere band met het paard op. Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan Whitestar maar net redden. Wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar dit lukt gelukkig niet! Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan, Julia en Eddy Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar! Bekijk het mooie verhaal in de bioscoop.

Leeftijd: 6 jaar

Angry Birds 2

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red, Chuck, Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente Courtney, en zijn techneut Garry. De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden. Wat zal het superteam allemaal moeten overwinnen? Bekijk het spannende avontuur nu in de bioscoop!

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Ruben Nicolai, Frank Lammers, Do, Soundos El Ahmadi, Olcay Gulsen, Pip Pellens, Andre Dongelmans, Diederik Jekel, Janice, Marieke Elsinga, Mattie Valk, Rico Verhoeven, John van den Heuvel, Maryam Hassouni, Bibi, Levi van Kempen, Annemarie Jung, Saar van de Zoete Zusjes, Imaani Oosterhuis en Irma Knol.

Leeftijd: 6 jaar

Huisdiergeheimen 2

Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Jandino Asporaat, Frank Lammers, Karin Bloemen, Robbert van de Corput – DJ Hardwell – , Peggy Vrijens, Edsilia Rombley, Chris Zegers, Georgina Verbaan, Roué Verveer, Huub van der Lubbe, Erik van Muiswinkel, Nienke Plas, Mees Kingston, Dorian Bindels, Bas Smit, Saar en Janna van de Zoete Zusjes, Nicolette Kluijver.

Leeftijd: 6 jaar

Toy Story 4

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als ‘vuilnis’ ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk geworden, dat in groot contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Leeftijd: 6 jaar

Everest: De Jonge Yeti

DreamWorks Animation en Pearl Studio nemen je mee op een enorm gaaf avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven. Benieuwd of dit hen lukt? Bekijk het spannende avontuur nu in de bioscoop!

Leeftijd: 6 jaar

 

En nu staat jullie nog maar één ding te wachten, op naar de bioscoop! Veel kijkplezier. 😉

Nog meer tips? Dan is dit misschien ook wat voor jou.

Vertel 't ons 3 reacties

  1. Wij hebben nog geen plannen gemaakt dus die kaartjes zouden als geroepen komen voor onze 3 kids! Lekker in de bios zitten terwijl het buiten regent.

  2. Trudy Tulp-Heuzen- 19-10-2019 om 13:33

    Herfstvakantie ,dan mag Oma oppassen ,en leuke dingen doen . Op met zijn allen, naar bioscoop , Jaaaaaaaa

  3. Speciaal vrij genomen om de kinderen te vermaken en dan zouden de bios kaartjes perfect van pas komen.
    Vooral met deze regenachtige dagen.

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.