Aftelkalender Sinterklaas

door Tessa

Het wordt een spannend weekend voor de kids, want naast Sint Maarten op vrijdagavond komt zaterdag Sinterklaas weer aan in ons land! Gaan jullie naar de landelijke intocht in Hellevoetsluis? Of zien jullie de Sint dit jaar ergens anders binnenvaren? Het is én blijft een echte happening voor kids. Avonden hun schoentje zetten, lekkere pepernoten bakken en natuurlijk Pakjesavond zelf zijn typerend voor deze periode van het jaar. Om de aanloop naar deze dag nog wat leuker te maken (en vooral een stuk gestructureerder), hebben we een Sinterklaas-aftelkalender gemaakt! Hoe leuk is dat?!

Je kunt de Sinterklaas-aftelkalender downloaden door op het onderstaande linkje te klikken. Sla vervolgens het gedownloade bestand op je computer op of print het direct uit. Elke dag kan jouw kind een vakje inkleuren. En voordat ze het weten, is het al 5 december! Wil je aftellen op een creatievere manier? Gebruik dan het uitknipvel onder de aftelkalender. De plaatjes kan je kind uit het knipvel knippen of prikken en vervolgens op een vakje plakken.

Aftelkalender

Download hier de aftelkalender.

Aftelkalender

Uitknipvel

Download hier het uitknipvel

Aftelkalender

Hoe vieren jullie Pakjesavond dit jaar? Cadeautjes, gedichten of surprises, het kan allemaal! Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Vertel 't ons 4 reacties

 1. Hallo,

  Komt deze leuke aftelkalender ook voor 2021? 🙂

  1. Hi Annemiek, we hebben de kalender weer geüpdatet. Veel plezier met aftellen! Lieve groet ^ team kleertjes.com

 2. Margit Schep- 11-11-2022 om 06:57

  Hi!

  De aftelkalender geeft bij het downloaden helaas een fout!

  Groeten Margit

  1. Hi Margit, wat jammer dat het downloaden niet goed gaat! We hebben dit probleem nog niet eerder gehoord, maar misschien is het mogelijk om een screenshot te maken via een computer en de aftelkalender via deze manier te printen? We horen graag of het gelukt is! Lieve groet ^ team kleertjes.com

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.