Bloggers

Gastbloggers

Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers! Heb jij een leuk artikel? Stuur hem op naar magazine@kleertjes.com en wie weet komt jouw artikel binnenkort wel online! Stuur met dit artikel ook een leuk stukje over jezelf mee en een leuke foto!

Nienke

NienkeNienke is contentmarketeer bij kleertjes.com. Zij komt ’s ochtends als een wervelwind binnen en start de werkdag met twee koppen koffie en een speciale update: wie heeft wat meegemaakt? Heeft niét bij Kinderen voor Kinderen gezeten (dit wordt soms gesuggereerd binnen kleertjes.com), maar heeft absoluut zangtalent én een eigen koffieliedje. Niet zelf bedacht, de oude Koffietijd-tune doet het nog steeds goed. Is dol op alles wat met kids fashion te maken heeft, past zo nu en dan ook samples aan die binnenkomen en bedenkt graag (te) gekke looks. Wij noemen de trend ‘nudies voor kids’. Schrijft voor jou over de nieuwste trends en merken, en is tot slot beschikbaar voor al uw modevragen!

 

 

Okke

Okke AmerongenIs trotse vader van een zoon van 2. Restaureert in zijn vrije tijd een BMW 2002tii Touring uit 1973 en hoopt natuurlijk dat hij over een paar jaar met zijn zoon aan de auto kan sleutelen. Is gek op lekker eten en dan vooral uit Italië. Heeft 7 bijenvolken zodat we op het kantoor van kleertjes.com lekkere honing op brood kunnen smeren. Luncht altijd met een croissant met Nutella. Een ervaren fashion shopper is hij niet, maar gelukkig heeft hij vele collega’s die hem hierin bijscholen.

 

 

Lian

Foto LianLian is contentmarketeer bij kleertjes.com, maar had daarvoor een eigen peuterspeelzaal. Is gek op kids en zwanger van haar eerste Mini. In haar vrije tijd volleybalt ze graag (nou ja, dat gaat nu iets minder goed), verkent ze graag de horecagelegenheden van gezellige steden en is ze druk met haar nieuwe huis. Oh, en dan heeft ze ook nog een eigen bedrijf. Zoekt dus altijd naar nieuwe manieren om het leven zo leuk mogelijk te maken en dit allemaal met elkaar te kunnen combineren. Schrijft graag praktische stukken, maar is ook gek op stukken vol dingen die je eigenlijk niet hoeft te weten – maar wat wel handig is tijdens verjaardagen of potjes Triviant…