Bloggers

Bloggers

 

Eva

Eva van DamEva (28) is Content- en Social Media Marketeer bij kleertjes.com én trotse tante van een neefje en een nichtje. Een grotere dierenvriend dan Eva bestaat er niet! Shoppen is toch wel een van haar favoriete hobby’s en dan het liefst items met een dierenprintje. Want… in her world leopard is a colour. Eva schrijft voor jou over de nieuwste trends, de hipste merken en het coolste speelgoed en inspireert je graag met shopping. Tot slot is ze beschikbaar voor al jouw modevragen!

 

 

Maroucha

marouchaMaroucha (35) – ook wel ‘Mamaroucha’ genoemd – is werkzaam als Marketing Communicatiespecialist bij kleertjes.com. Ze is moeder van Rebel May, een stoere meid van 2,5 jaar en zwanger van een kleine baby boy. Als mommy is kleertjes.com voor haar natuurlijk de beste werkplek ever! Nu zij zelf moeder deelt zij graag haar leuke én minder leuke ervaringen over het moederschap op een nuchtere, maar eerlijke manier met jullie. Ze is fan van de beste koopjes scoren – nu helemaal met mini fashionista Rebel in huis – en vooral animal printjes zijn niet weg te denken uit haar kledingkasten. Because a little leopard never killed nobody, toch?

 

Tessa

Tessa (22) versterkt de marketingafdeling van kleertjes.com als Junior Social Media & Content Marketeer. Met haar passie voor fashion en kijk op de laatste trends weet zij elke keer weer toffe shoppings te creëren om jou te inspireren! Maar ook bij het schrijven van blogs kan ze haar creativiteit kwijt, wat voor onderwerp het ook is! Echte onderwerpen voor ouders, fijne Netflix-lijstjes of gewoon tips om jouw kids te vermaken: je vindt het terug in ons online magazine. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje tussen haar blogs!

 

 

 

Gastbloggers

Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers! Heb jij een leuk artikel? Stuur hem op naar magazine@kleertjes.com en wie weet komt jouw artikel binnenkort wel online! Stuur met dit artikel ook een leuk stukje over jezelf mee en een leuke foto!

Deborah

DeborahDeborah (34) is interieurontwerpster en een echte Pinterest-addict. Ze is getrouwd met Roel en liefhebbende mama van hun kleine prinsjes William (4) en Julian (1). Ze woont in een prachtig jaren ‘30 huis in Hilversum, dat nooit afkomt, zolang zij een Pinterest account heeft. Ze is niet te stoppen als het gaat om feestdagen, verjaardagen, zomaar feestjes-etentjes-borreltjes en de aankleding ervan. Van het huis, de kinderen, de tafel, de borden en de uitnodigingen tot traktaties en cadeautjes. Kidsactiviteiten, shoppen en playdates op leuke mama plekjes, doet zij het liefst iedere dag. Deborah wil jullie inspireren met alles dat haar blij maakt.