Bloggers

Bloggers

Eva

Eva van DamEva (26) is Content- en Social Media Marketeer bij kleertjes.com én trotse tante van een neefje en een nichtje. Een grotere dierenvriend dan Eva bestaat er niet! Shoppen is toch wel een van haar favoriete hobby’s en dan het liefst items met een dierenprintje. Want… in her world leopard is a colour. Eva schrijft voor jou over de nieuwste trends, de hipste merken en het coolste speelgoed en inspireert je graag met shopping. Tot slot is ze beschikbaar voor al jouw modevragen!

 

 

 

Lidian

Lidian de Blouw Lidian is Allround Marketeer en staat op de marketingafdeling ook wel bekend als ‘Lidwien’. Een 23-jarige vrolijke meid die (nog) geen kinderen heeft maar wel schrijft als of ze er 14 op de wereld heeft gezet. Haar kinderwens is groot en dat spat er ook vanaf, haar eierstokken rammelen letterlijk bij elk kind wat ze ziet. Daardoor is het overduidelijk dat zij bij kleertjes.com op de juiste plek zit. Zet haar in een (web)winkel met kinderkleertjes (leuk al die printjes, vooral een leopard printje…) en ze is zo een paar uur zoet. Het team waar zij in werkt is dol op dé trend du moment : de leopard trend. Zij komen dan vaak, zonder het afgesproken te hebben, met dezelfde dresscode naar kantoor!

 

Maroucha

Maroucha Rebel Maroucha (33) – ook wel ‘Mamaroucha’ genoemd – is werkzaam als Marketing Communicatiespecialist bij kleertjes.com. Sinds februari 2020 is zij moeder van Rebel, een stoere kleine meid. Als newborn mommy is kleertjes.com voor haar natuurlijk de beste werkplek ever! Nu zij zelf moeder is zal zij haar leuke én minder leuke ervaringen over het moederschap op een nuchtere, maar eerlijke manier met jullie delen. Ze is fan van de beste koopjes scoren – nu helemaal met mini fashionista Rebel in huis – en vooral animal printjes zijn niet weg te denken uit haar kledingkasten. Because a little leopard never killed nobody, toch?

 

 

Tessa

Tessa (21) versterkt de marketingafdeling van kleertjes.com als Oproepkracht Social Media & Content. Met haar passie voor fashion en kijk op de laatste trends weet zij elke keer weer toffe shoppings te creëren om jou te inspireren! Maar ook bij het schrijven van blogs kan ze haar creativiteit kwijt, wat voor onderwerp het ook is! Echte onderwerpen voor ouders, fijne Netflix-lijstjes of gewoon tips om jouw kids te vermaken: je vindt het terug in ons online magazine. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje tussen haar blogs!

 

 

 

Gastbloggers

Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers! Heb jij een leuk artikel? Stuur hem op naar magazine@kleertjes.com en wie weet komt jouw artikel binnenkort wel online! Stuur met dit artikel ook een leuk stukje over jezelf mee en een leuke foto!

 

Deborah

DeborahDeborah (32) is interieurontwerpster en een echte Pinterest-addict. Ze is getrouwd met Roel Benjamin en liefhebbende mama van hun kleine prinsje William Arthur Benjamin. Ze woont in een prachtig jaren ‘30 huis in Hilversum, dat nooit afkomt, zolang zij een Pinterest account heeft. Ze is niet te stoppen als het gaat om feestdagen, verjaardagen, zomaar feestjes-etentjes-borreltjes en de aankleding ervan. Van het huis, de kinderen, de tafel, de borden en de uitnodigingen tot traktaties en cadeautjes. Kidsactiviteiten, shoppen en playdates op leuke mama plekjes, doet zij het liefst iedere dag. Deborah wil jullie inspireren met alles dat haar blij maakt.