De nieuwe must sees op Netflix

door Gastblogger

JAAA! Het is weer tijd voor een Netflix update. De komende tijd staan er weer heerlijke must sees op Netflix waar we niet omheen kunnen draaien. Tijd om een avondje alleen te ontspannen op de bank? Dat is boffen! Wij zochten namelijk de leukste films en series uit die binnenkort op Netflix verschijnen. Mag.En.Wil.Je.Niet.Missen. Kind(eren) op bed, popcorn pakken en voeten omhoog! 😉 Let’s go.

Undercover

Een Nederlandse Netflix Original? Drie keer knipperen, maar je leest het goed: het wordt eindelijk waargemaakt! Undercover is ook nog eens gebaseerd op keiharde feiten en ware gebeurtenissen. Je kent ze vast wel; Anna Drijver en Frank Lammers. Zij spelen de hoofdrollen in deze serie. Moet goed zijn. En het leuke is dat de cast een mix is van Nederlandse en Belgische acteurs, ook Frank doet goed zijn best en heeft voor de verandering een Vlaams accent ontwikkeld (applaus)! 😉 De serie vertelt het verhaal van een drugsbaron waarbij undercoveragenten binnendringen in het leven van de drugsbaron en zijn vrouw. Naast geweld en criminaliteit kent de serie ook nog een beetje humor. Goede combinatie, toch? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar deze serie EN goed nieuws: Undercover staat vanaf 3 mei op Netflix.

Always Be My Maybe

Zoet, zoeter, zoetst. Houden we van op zijn tijd toch? De film gaat over twee jeugdvrienden die elkaar vijftien jaar later weer tegenkomen in San Francisco! Of de liefde gelijk van beide kanten komt, houden we nog even geheim. En wie zegt dat Mariah Carey alleen leuk is tijdens de feestdagen heeft het mis: de titel van de film zegt al genoeg. 😉 Verder zien we het modebeeld uit de jaren ’00 terugkomen: joggingpakken, crop-tops, fijne gympies en kenmerkende sweaters. Whoop, een kleine throwback gráág! De film is vanaf 31 mei te zien op Netflix.

When They See Us

Wow, erg aangrijpend dit: ‘When they see us’ is een nieuwe Netflix-serie, gebaseerd op een écht gebeurd verhaal. Dertig jaar later worden vijf donkere tieners ondervraagd over een verkrachting in Central Park, New York. Voordat zij het tegendeel kunnen bewijzen, verandert de ondervraging al snel in een regelrechte ramp. Heel Amerika doopt hen om als ‘Central Park Five’. Van die dertig jaar hebben vijf jongens dertien jaar in de gevangenis doorgebracht. Dit allemaal onterecht. In de serie zie je vijfentwintig van die dertig jaren terug. When They See Us is een vierdelige serie en de cast bestaat uit aardig wat acteurs met goede films op hun naam. Toe aan een nieuwe serie? Dramatisch, hartverscheurend en waargebeurd. When They See Us is op 31 mei te zien op Netflix.

Murder Mystery

Yes! Say ‘hello’ to Adam Sandler en Jennifer Aniston. Beide één van de bekendste acteurs in Hollywood! Je zou het niet gelijk denken, maar zowel Adam en Jennifer hebben inmiddels de vijftig bereikt; valt aan beide niet te af te zien en hun acteerskills leiden er ook zeker niet onder. Ze zijn overigens al jarenlang goed bevriend dus misschien verklaart dat ook waarom deze film extra lekker wegkijkt. 😉 Goed, over naar de film: Adam Sandler speelt een politieagent, die samen met zijn vrouw – Jennifer dus – uitgenodigd wordt op een luxe jacht van een multimiljardair. Klinkt goed, totdat zij verdacht worden van een moord; oeps, kom daar maar eens onderuit. Ondertussen vaart het jachtschip lekker verder door Europa dat zorgt voor ongekend mooi beeldmateriaal. Joe! Murder Mystery is vanaf 14 juni te zien op Netflix. Noteer alvast in je agenda.

Ben jij nog leuke films of series tegengekomen die binnenkort op Netflix zijn te zien? Laat het ons weten in de comments.

 

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.