Familyproof met deze 7 Apps!

door Lidian

Digitalisering. Let’s be honest… de wereld veranderd enorm snel. En dit betekent dan ook, dat steeds meer dingen op een digitale manier gaan. Niet altijd even leuk, maar wel enorm belangrijk! Er zitten natuurlijk negatieve aspecten aan de digitale wereld en veel mensen hebben er dan ook een mening over. Nou moeten we toch eerlijk toegeven dat er niet alleen maar negatieve aspecten aan verbonden zitten, maar ook veel positieve aspecten. Tegenwoordig communiceren we namelijk niet meer via rotstekeningen, postduiven en hoef je ook geen brieven meer te schrijven met een ganzenveer. Bijna iedereen binnen de familie heeft in deze tijd een mobiele telefoon, een tablet of een computer tot zijn beschikking. Met deze 7 Apps is communiceren nog nooit zo gemakkelijk geweest en zijn jullie helemaal familyproof!

App 1: Cozi

Cozi is een hele fijne familieplannings-App, wat ervoor zorgt dat er minder chaos in het dagelijks leven is en de boel geordend wordt. De App is een gezamenlijke online agenda, hierin kan je activiteiten en afspraken van alle familymembers in kwijt. Mochten al jouw gezinsleden gebruik maken van de App (wat de bedoeling is ūüėČ),¬† dan kan je in √©√©n oogopslag zien of er afspraken gepland staan. Daarnaast kan je met deze App ook nog eens boodschappenlijstjes en gepersonaliseerde to-do-lijstjes aanmaken. Overzicht cre√ęren is nog nooit zo makkelijk geweest! Download de Cozi App hier.

App 2: Lala Breakfast

Wat ga ik deze ochtend voor ontbijt voor mijn kind klaarmaken? Elke dag hetzelfde is niet echt fijn voor jouw kleintje. De App: Lala Breakfast zorgt ervoor dat je gezamenlijk met jouw kind een boodschappenlijstje kan samenstellen. Samen kan je uit een lijst met verschillend etenswaar kiezen hoe het eetschema van jouw kleintje eruit komt te zien. Mocht je kind een moeilijke eter zijn of een gestructureerd eetschema hebben dan is deze App echt wat voor jullie! Let op, deze App is speciaal voor de iPhone-gebruikers. De Lala Breakfast App download je hier!

App 3: Life360

Deze App is speciaal gemaakt voor families die dichtbij elkaar willen blijven en met elkaar willen communiceren, ondanks dat zij niet samen zijn. De App Life360 brengt je familie dichter tot elkaar, door middel van technieken (zoals GPS-tracking) waarmee je jouw dierbaren kan beschermen en contact mee kan hebben middels een chat. Deze App is speciaal gemaakt voor IOS en Android. De App Life360 kan je hier downloaden!

App 4: Kindertevee

Je kind zit lekker op de tablet zijn ding te doen terwijl jij in de keuken het eten klaarmaakt. Ineens hoor je stemmen en geluiden die niet kidsproof zijn. Met de App kindertevee weet je 100% zeker dat jouw kind niet terecht komt op andere filmpjes die niet geschikt zijn voor je kiddo. Deze App wil je! Download de Kindertevee App hier.

App 5: Remember the Milk

Wauw! Deze App is super handig en is het zeker waard om op jouw telefoon te zetten. De App¬† ‘Remember the Milk’ beschikt over meer dan een gemakkelijke one-stop-shopping list. Deze shopping list functioneert namelijk ook als to-do-list. Hoe vaak kom je wel niet terug van de winkel en ben je weer wat voor het avondeten vergeten mee te nemen? Dit overkomt de meeste vrouwen dagelijks. Dit is het moment waar de App Remember the Milk inspringt! Met deze App hoef je nooit meer terug naar de winkel te rennen en onthoudt je precies welke taken er nog op je wachten. De App is gemaakt voor Apple, Android en Blackberry. Download Remember the Milk hier!

App 6: Find my kids

Raak jij wel eens in paniek omdat je jouw kind nergens meer ziet lopen? Of vindt je het gewoon fijn om te weten waar hij gedurende de dag is geweest? Dan is de App ‘Find my kids’ de App voor jou! Met deze App hoef je je nooit meer zorgen te maken waar jouw kleine draak is en wat hij uitspookt. Met de ‘Find my kids’ App weet je zeker of jouw kind veilig is. De App is gemaakt voor Apple en Android. Je download deze handige App hier!

App 7: FamilyApp

De FamilyApp is een privé communicatie platform wat beschikt over end-to-end encryptie en verzekerd gegevensbescherming. Hierdoor kunnen jullie openlijk en op een veilige manier met elkaar contact leggen. Je kan daarnaast ook nog eens andere families toevoegen, een babysitter werven en groepen/activiteiten aanmaken. Alles wat je aanmaakt of wilt delen, kan in de FamilyApp! Via deze App heb je de mogelijkheid om jullie leven met elkaar te delen. Download de FamilyApp hier!

Nu staat er nog maar √©√©n ding te wachten… Download √©√©n van de Apps er wordt completely familyproof !

Mocht je nog andere goede Familyproof Apps weten of ervaring hebben met één van de bovenstaande Apps? Deel je ervaring met ons in de comments!

Nog meer tips? Dan is dit misschien ook wat voor jou.

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.