Favo Netflix kijkvoer in september

door Gastblogger

Summer is over, school is in. Maar niet getreurd, want vanaf september staan er weer parels van films en series op Netflix! Kun jij lekker bingewatchen als de kids weer vroeg naar bed moeten. Klinkt goed toch? Van nieuwe Netflix Originals tot aan de beste filmklassiekers. Kun.en.wil.je.niet.omheen. Ready, set go…!

Unbelievable

In-der-daad unbelievable: vanaf 13 september staat er weer een topserie op Netflix. Eén die nog gebaseerd is op een waargebeurd verhaal ook. Het verhaal van Unbelievable gaat over een tiener die aangifte doet wegens verkrachting in haar eigen slaapkamer. Niemand gelooft haar: geen spoor van inbraak, DNA en geen enkele getuige om het tegendeel te bewijzen. Ondertussen proberen twee vrouwelijke agenten – die onderzoek doen naar indringersverkrachtingen – de serieverkrachter op te sporen.

Dirty Dancing

Old school klassieker Dirty Dancing staat vanaf 1 september op Netflix. Hartje. Vinden we leuk. En jij waarschijnlijk ook! Voor de achterblijvers: in deze klassieker uit 1987 is een meisje ‘Frances’ op vakantie met haar familie. Tijdens haar vakantie leert ze een dansleraar kennen waar ze stapelverliefd op wordt. Door hem leert ze wat écht dansen is. A must see!

Trainwreck

Romantische komedie alert! Halverwege september, de 15e (zet maar vast in je agenda 😉) staat Trainwreck op Netflix. De film gaat over Amy, wie altijd heeft geleerd van haar vader dat monogamie niet bestaat. Ze geniet volop van het leven, soms iéts te veel, waardoor haar relatie ook op de knippen loopt met haar vriend Steven. Tijdens haar werk als schrijfster krijgt ze de opdracht om een sportarts, genaamd Aaron te interviewen. Al is haar liefde voor sport ver te zoeken, tussen haar en Aaron klikt het in ieder geval wel. 😉

Geostorm

Worst case scenario: wat als een satellietprogramma het klimaat moet beschermen, maar er gaat iets mis waardoor het programma juist de ergste rampen veroorzaakt? Wereldwijd ontstaan er hittegolven, de heftigste tornado’s, onweersbuien waar je u tegen zegt, tsunami’s en een boel andere ellende. Twee broers gaan de strijd aan en moeten de aarde beschermen tegen de opkomende Geostorm. Houd je vast, want deze film staat vanaf 7 september op Netflix.

The Politician

Komische Netflix Original? Check! Vanaf 27 september (nog ff wachten dus), staat The Politician online op Netflix. Een goede reden om ‘bingewatchend‘ (is dit tegenwoordig een werkwoord?) oktober in te gaan. 😉 In de hoofdrol weet Payton al vanaf kleins af aan dat hij president zal worden van de Verenigde Staten. Maar eerst moet hij zijn weg afleggen op de Saint Sebastian High School, om als president verkozen te worden en een plek op Harvard te bemachtigen. Als dat maar goed komt…

 

Weet jij nog goede films of series die binnenkort op Netflix verschijnen? Laat het ons weten in de comments. 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.