Het karakter van een april-kind

door Wendy

Is jouw kind in april geboren of ga je deze maand bevallen? Niet alleen het sterrenbeeld, ook de geboortemaand kan je wat meer vertellen over zijn karakter. Wij leggen het je uit!

Kind-uit-april doet wat ‘ie wil?

Vurig, energiek, gepassioneerd en moedig zijn maar enkele kenmerken van je april-baby.
Kinderen die in april zijn geboren, weten wat ze willen en zo moet het gebeuren ook: je kind-uit-april doet wat ‘ie wil. Als hij ergens zijn zinnen op heeft gezet, is, hij niet te stoppen. Ze hebben veel energie en zijn altijd in a hurry. Want waarom zal je wachten als je ook gewoon kan doen?

Enthousiast en avontuurlijk

April-kids zijn behoorlijk streberig en willen altijd het beste uit zichzelf halen. Het zijn echte lefgozers en –meisjes en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Durven hun vriendjes iets engs niet te doen? Het april-kind ziet het als een uitdaging. Zij showen wel even hoe het moet. En een wedstrijdje? Dat willen ze winnen, ze zijn hartstikke competitief. Maar als ze iets hebben bereikt, zijn ze er ook weer snel op uitgekeken. Klaar is klaar.

Door het vuur

Kinderen uit deze maand zijn niet alleen sterk met hun lichaam. Ook verbaal staan ze hun mannetje. In communiceren en uitleggen zijn ze een kei. Maar ze zijn ook erg gevoelig en kunnen jaloers worden als iemand anders iets beter doet dan zij. Toch kunnen de enthousiaste en avontuurlijke kinderen die in deze maand geboren zijn, goed met andere kinderen overweg en voor hun beste vrienden gaan ze door het vuur.

Grappig, gul en gezellig

Voor veranderingen zijn ze niet bang. Integendeel, ze hebben altijd zin in een nieuw avontuur. Ze houden van aanpakken, zijn ondernemend en diplomatische geboren leiders. Maar wat misschien nog wel het allerleukst is: april-kids zijn grappig, gul en gezellig.

Wist je dat…

De geboortemaand invloed heeft op de lengte van je kind? Een kind geboren in april is als volwassene gemiddeld een halve centimeter langer dan personen die in oktober zijn geboren. Volgens antropoloog en onderzoeker Gerhard Weber van de universiteit van Wenen heeft het te maken met het hormoon melatonine dat wordt aangemaakt in het lichaam van de zwangere vrouw en waarvan de productie wordt beïnvloed door daglicht.

Heb jij een april-kind en kloppen de kenmerken? We lezen het graag in de comments.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Vertel 't ons 2 reacties

  1. Het karakter van een mei-kind - kleertjes.com magazine- 02-05-2018 om 10:18

    […] Het karakter van een april-kind […]

  2. Sterrenbeeld stier: dit zegt het over je kind - kleertjes.com magazine- 08-05-2018 om 12:53

    […] Het karakter van een april-kind […]

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.