Geboren in februari? Dit zegt het over je karakter

door Gastblogger

Kinderen die in februari zijn geboren hebben het sterrenbeeld Waterman of Vissen. Heb je een Watermankindje in huis? Dan verbaas je je waarschijnlijk niet dat deze kinderen vaak originele ideeën hebben! En kinderen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak creatievelingen met een groot hart. Wij zochten uit wat de geboortemaand februari over het karakter van je kind zegt, dus nieuwsgierig? Lees het dan snel in onze nieuwe blog.

Uitdaging

Als je kind in februari is geboren, dan is de kans groot dat hij graag op zoek is naar nieuwe dingen om te leren. Je kind gaat dus graag de uitdaging aan, wat een heel sterke eigenschap is; een echt doorbijtertje die ook weer opstaat als hij omvalt 😉.

Creatieveling

Het lijkt erop dat jouw februarikind het liefst geen moment stil zit. Waarschijnlijk staat dit ook in verhouding met de originele ideeën die jouw kind vaak heeft. Dit maakt een februarikind extra  creatief en hij verzint daarom graag de gekste ideeën voor een leuke tekening of knutselwerkje. Een echte creatieveling dus!

Groot hart

Kinderen die in februari geboren zijn, staan vaak bekend om hun oneindige liefde. Het zijn rustige kinderen, maar met een groot hart. Ze gaan daardoor makkelijk met andere kinderen om en ze voelen zich snel op hun gemak. Maar onthoud daarbij ook dat ze niet graag voorgelogen worden. Voor een februarikind geldt: eerlijkheid boven alles.

Tegenslagen

Tegenslagen zijn natuurlijk nooit leuk … maar door al het harde werken en een rustige houding van een februarikindje, kunnen tegenslagen soms extra hard bij ze aankomen. Ze vinden het lastig om negatieve emoties te tonen, maar als je er rustig met ze over praat, stellen zij zich hier zeker voor open. Vriendjes en vriendinnetjes zijn daarom erg belangrijk voor ze, waar ze altijd op terug kunnen vallen.

Mag jouw kind in februari zijn verjaardagskaarsjes uitblazen? Herken je jouw kind in deze beschrijving? Laat het ons weten in de comments.

 

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Vertel 't ons 1 reactie

  1. Herken mijn dochter hier zeker in, ze is 27 feb jarig🎊🎊

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.