Geboren in maart? Dit zegt het over je karakter

door Gastblogger

Is jouw kindje geboren in maart? Dan heeft hij het sterrenbeeld Vissen of Ram. Kinderen met het sterrenbeeld Vissen zijn vaak erg creatief en hebben veel liefde te geven. Kinderen met het sterrenbeeld Ram staan daarentegen bekend om hun avontuurlijke en zelfverzekerde karakter. En dubbel geluk, want laat maart nou net de maand zijn waarin de lente begint en we weer kunnen genieten van de eerste zonnestralen. ? Wil je weten wat de maand maart over jouw kindje vertelt? Lees dan snel verder!

Altijd in beweging

Je verbaast je vast niet over het feit dat kindjes die in maart geboren worden, graag in beweging zijn. Ze zitten vol energie en gaan er dan ook graag op uit. Doordat ze graag in beweging blijven en zijn, verzinnen ze graag nieuwe ideeën en dat maakt ze ook lekker creatief. Van een kleine Picasso tot muzikaal talent; maartkindjes kunnen erg talentvol zijn.

Empathisch vermogen

Ahw, kindjes in maart hebben vaak een groot empathisch vermogen. Ze leven gemakkelijk met anderen mee en misschien is dit ook wel de reden dat ze snel geliefd worden door andere kindjes. Ze geven graag liefde, maar krijgen dit ook zeker terug. Een maartkindje als vriend moeten we allemaal blij mee zijn; ze laten jou als trouwe vriend niet zomaar in de steek!

Buitenkindje

Of het nu ligt aan de lente of niet: maartkindjes vinden het nou éénmaal heerlijk om buiten te zijn. Lekker in het bos op pad, heerlijk buiten zwemmen of gewoon spelen in de tuin. Hoe dan ook, voor een maartkindje geldt: een dag niet naar buiten, is een dag niet geleefd. So let’s go! ?

Kleine strijder

Is jouw kleintje geboren in maart? Wees dan voorbereid op een kleine strijder. Hij kan erg competitief zijn, maar hé… dit kan hem juist ook weer veel brengen. Een opgever is het zeker niet!

Fun fact: wist je dat kinderen die in maart geboren worden soms nét iets langer zijn dan gemiddeld? Dit komt waarschijnlijk door het verschil in daglicht dat een zwangere vrouw krijgt, aangezien zij in de zomer zwanger is geraakt. In de zomer absorbeer je meer vitamine D door het vele zonlicht, waardoor een ongeboren kindje een minuscule voorsprong kan krijgen.

Mag jouw kind ook in maart zijn kaarsjes uitblazen? Herken je jouw kind in deze beschrijving? Laat het ons weten in de comments.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Vertel 't ons 1 reactie

  1. Klopte echt helemaal mijn dochter is geboren op 4 maart en ze heeft veel van deze mooie eigenschappen. Love her

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.