Goede voornemens

door Gastblogger

Zo aan het einde van het jaar ga ik alles nog eens ‘overdenken’. Heb ik alles wel gedaan wat ik wilde gaan doen dit jaar? Heb ik mijn doelstellingen gehaald? Meestal komt het er op neer, dat ik het hele jaar druk ben geweest om het te halen, maar dat het net weer niet gelukt is. En waar het door komt? Geen idee… Misschien toch altijd (te) druk zijn met je kids of met je werk. Herkenbaar?

Op het moment dat ik dit blog probeer te schrijven, wordt ik ook constant gestoord. Eerst door mijn dochter Noa, die maar niet kan slapen. En dan door mijn zoon Tim, die iedere keer weer wat wil vertellen. Maar ik laat mij hier niet door weerhouden, dit stuk moét geschreven worden. Want dit is mijn doelstelling voor het nieuwe jaar: blogger worden! Iets leuks voor mezelf, waar ik mijn ziel en zaligheid in kan leggen.

Ik had de blog al eerder willen schrijven, maar ben even een weekje uit de running geweest door het griepvirus. Een week lang helemaal uitgeschakeld. Kids (en man) gelijk helemaal van slag, want mama is ZIEK!!! Hoe moet dat nu allemaal? Nou ik moet zeggen, dat ze het best goed gedaan hebben samen. De jongens moeten vier dagen in de week naar voetbaltraining. Noa moet twee dagen per week turnen en dan moet er ook nog eens iets op tafel komen om te eten. Papa had het best wel heel druk in zijn eentje! Begrijp me niet verkeerd hoor, ik zorg normaal gesproken met alle liefde voor mijn gezin, maar zo’n weekje schudt ze wel weer even wakker. Word je zomaar weer op handen gedragen; de waardering is zeer groot!

Waarschijnlijk komt dit heel bekend voor bij andere moeders en ben ik niet de enige die dit zo ervaart. Ik ben ook zeker niet zielig! Ik geniet van mijn kids en van mijn man, ben trots op wat ze allemaal doen en zal ze hier zeker in steunen. Maar óók volgend jaar ga ik weer proberen om wat meer tijd voor mezelf in te plannen. Goed voornemen toch? Wat zijn de jouwe?

 

MarielleMarielle Oliemans is 41 jaar en 16 jaar getrouwd met Marcel (44). Ze hebben drie kinderen: Max (14), Tim (12) en Noa (7). Marielle werkt drie dagen bij een groothandel in kampeer- en wintersportartikelen, en is daarnaast mede-eigenaar (en boekhouder) van een bedrijf in zand- en grindhandel. Haar hobby’s zijn hardlopen (om een beetje fit te blijven), en het inrichten en decoreren van het huis. Haar portie dagelijkse inspiratie haalt ze tot slot van Pinterest, Facebook en Instagram.

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.