Halloween fashion voor kids

door Gastblogger

Halloween is coming! 31 oktober staat deze grote ‘griezeldag’ weer op de planning. Overgewaaid uit landen als het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Amerika, waar het een groot feest is op deze dag.

Op Halloween staat alles in het teken van spoken en griezelen. Volwassenen gaan verkleed in horror-outfits naar feestjes, en kinderen gaan in griezelige outfits verkleed de deuren langs. De bedoeling is om diegene bij wie je aanklopt dan ook een beetje te laten schrikken. Skeletten, vleermuizen, donder en bliksem, de nacht en alles wat spookachtig máár feestelijk is, mag op deze dag uit de kast worden getrokken. En ook kleertjes.com heeft spookachtig mooie kleding voor kids! Ga jij voor het shirt met boze nachtuil, de sweater met vleermuizen of de feestelijke jurk met nachttafereel?

Shop onze Halloween styles voor boys & girls: 1. Molo 19,99 // 2. uitverkocht // 3. Molo 49,99 // 4. Bo-Bell vanaf 109,99  // 5. Molo 39,99 // 6. Billieblush 103,99 // 7. uitverkocht // 8. Jottum 189,99 // 9. Billybandit 46,99 // 10. Molo 69,99

Modeblog: Halloween kids fashion

Geplaatst in: Mode
Deel dit artikel

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.