Happy New Year to you!

door Nienke

Lieve lezer,

Ben jij de aangekoekte champagne, poedersuiker en confetti al van de vloer aan het krabben? Of had je geluk… en waren de kids zo van de leg dat ze per ongeluk veel later wakker werden, waardoor jij ook een uurtje langer kon blijven liggen? Wij willen je in ieder geval nog even een héél gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat al je wensen en goede voornemens maar uit mogen komen!

Wij kijken even terug op dit jaar en kunnen met tevredenheid concluderen: dat was leuk! Shoppen werd steeds makkelijker op kleertjes.com (nu bestellen tot 22:00 uur en de volgende werkdag in huis!) en kleertjes.com magazine bestond een jaar. Een jaar waarin we mochten genieten van de gevatte blogs van Eline (herinner je je de blog ‘Stop mom-shaming’ nog? Dat riep veel op!) Een jaar waarin we telkens weer ontroert raakten door o.a. onze gastbloggers Ana en Suzanne die in alle eerlijkheid durfden te vertellen over een scheiding, hoe het is om af en toe gewoon een rotmoeder te zijn en hoe het is als je kind ongewenst labels als ADHD krijgt opgeplakt. Maar ook een jaar waarin bleek dat er maar héél weinig mama’s en papa’s lekker slapen, want er was ‘een run’ op de ‘uitslaaptips voor kinderen’.

De reacties van moeders en vaders op onze blogs vonden we hartverwarmend en superleuk! Het komend jaar hopen we dan ook weer een boel mooie verhalen van mama’s, te gekke winacties, de laatste trends en hipste looks met je te kunnen delen. Vind je het zelf trouwens leuk om eens te bloggen? Mail dan naar magazine@kleertjes.com!

Tot zover onze terugblik. Op een heel fijn jaar vol fashion & fun!

Lieve groeten,

Team kleertjes.com

 

Happy New Year

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.