Het karakter van een juli-kind

door Gastblogger

Het is juli! De tijd van zomervakanties, warme dagen en waarschijnlijk ook her en der een regenachtige dag. Heb jij deze maand een verjaardag te vieren? Lees dan even verder. Wij zochten uit hoe het zit met het karakter van een juli-kind.

Eerlijke kids

Kinderen die in juli geboren zijn, zijn slim, eerlijk en verstandig. Ze hebben een hekel aan conflicten en gaan deze dan ook het liefst uit de weg. Dit lukt echter niet altijd, want zelf zijn ze altijd eerlijk. Want zo voorkom je immers verwarring toch? Ze gaan er wel vanuit dat anderen ook altijd eerlijk zijn tegen hen. Betrappen ze iemand op een leugentje of een andere vorm van oneerlijkheid? Dan kunnen ze hier heftig op reageren. Je zult bij kinderen die geboren zijn in de maand juli ook een soort aversie tegen ingewikkeldheid tegen komen. Ze houden van simpel. Niet alleen in hun oprechte manier van communiceren, maar ook in de manier waarop ze dingen doen. Oprecht, eerlijk en met humor: dat is de handelswijze van juli-kids.

Gek op gezelligheid

Ben je zelf in juli geboren of heb je een kind wat in geboren is in juli? Dan is de kans groot dat je geniet van gezelligheid. Samen eropuit met vrienden, een gezellige BBQ in de tuin of gewoon even langs bij familie: juli-kinderen zijn er altijd voor in. Ze stralen een bepaalde soort energie uit, wat hen aimabel en toegankelijk maakt. Hierdoor zijn anderen ook graag in de buurt bij mensen die in juli de kaarsjes uitblazen.

Goed opletten!

Herkenbaar voor alle moeders met een juli-kind? Deze kinderen hebben een sterk gevoel voor humor, waarmee ze je vaak aan het lachen krijgen. Ook als ze iets hebben gedaan waar jij het eigenlijk niet mee eens bent. Het eigenwijze kinderen die vol passie zitten en dus ook een sterk eigen plan kunnen hebben.. Wat dan weer niet overeenkomt met jouw plannen. Kun jij jouw juli-kind bijhouden?

Blazen jullie deze maand de kaarsjes uit en herken je het karakter van een juli-kind? Of juist helemaal niet? Laat het ons weten!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

 

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.