Het leukste zandspeelgoed

door Eva

Zandkastelen bouwen of de lekkerste zandtaartjes en -koekjes maken voor mama & papa? Dat doe je natuurlijk op de favoriete plek van iedere peuter en kleuter: de zandbak! Wie was er als kind niet weg van? Met een zandbak in de tuin kan jouw kind zijn fantasie helemaal kwijt en kan hij zich urenlang vermaken. Dan kan jij, in alle rust, door met jouw eigen bezigheid! En wist je da het voor kids ook nog eens enorm goed is om te spelen met zand? Het stimuleert namelijk de ontwikkeling van alle zintuigen.

Wij hebben het leukste zandspeelgoed voor jouw kids uitgezocht, zodat ze kunnen genieten van een middagje zandplezier. Bekijk snel de shopping hieronder!

Zandplezier!

Zandspeelgoed

1. Exit Toys houten zandbak // 2.  Ecoiffier vier zandvormpjes   // 3. Paradiso Toys schelpen zandbak  // 4.  Ecoiffier emmer in de vorm van een muffin gevuld met 7 vormpjes // 5.  Ecoiffier kasteelemmer // 6. Ecoiffier emmerset // 7.  Ecoiffier fruit emmerset  // 8.  Plum zandbak  // 9. Ecoffier zandmolen  // 10.  Speelset met verschillende zandvormpjes

Is jouw kind ook zo gek op het spelen met zand en maakt jouw lieveling de gaafste zandkastelen? Wij zijn benieuwd! Laat ons weten in de comments wat het favoriete zandspeelgoed van jouw kind is.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.