De J van jog denim

door Gastblogger

De jeans is het key item van de afgelopen dertig jaar, máár is de jeans wel zo praktisch voor kinderen? Ja, denim is geweldig, lees: niet kapot te krijgen. Maar zou het ook plezieriger kunnen zitten en dezelfde look houden? Zeker! Mogen we je voorstellen aan de jog denim?

Look and feel

Een jog denim ziet eruit als een gewone jeans, maar voelt als sweat en heeft de rekbaarheid van deze fijne stof. Bovendien komt jog denim ook nog eens in alle wassingen en kleuren die je je kunt wensen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je er supergemakkelijk in kunt bewegen! Perfect voor kleine avonturiers, die vol erop uit gaan.

Jog icoonjog denim icoon

Op de website herken je de jog denim eenvoudig aan het ‘jog-icoontje’ en let op: we hebben niet alleen broeken van jog, ook rokjes, jasjes en zelfs jumpsuits worden tegenwoordig in deze comfortabele stof uitgebracht.

Jog denim merken

De meeste merken hebben inmiddels een jog denim in de collectie, maar er zijn merken die zelfs een speciale jog-lijn hebben, zoals Blue Rebel, Cars en Tumble ’N DryNoppies en Babyface hebben bovendien heel veel broekjes in deze stof voor de allerkleinsten. Bekijk nu de gehele collectie jog denims.

 

Geplaatst in: Mode
Deel dit artikel

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.