Kijktip: ‘Oogappels’ op BNNVARA

door Maroucha

Misschien heb je het al ergens voorbij zien komen, maar de makers van Gooische Vrouwen en Divorce hebben weer een heerlijke serie voor ons in petto: Oogappels. In de serie Oogappels volgen we vier gezinnen die allemaal zo hun eigen struggles hebben. Puberleed, ouderstress, liefdesperikelen… Eén ding is zeker; de lat voor een perfect leventje ligt bij iedereen erg hoog! Voor veel ouders herkenbaar, dus wat ons betreft een dikke vette kijktip.

Het verhaal
Vier gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad, waarvan de pubers bij elkaar op school zitten en van alles meemaken: van slechte cijfers tot prille liefdes en experimenteren met van alles en nog wat. Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar. De ouders hebben allemaal zo hun eigen manier van opvoeden, maar een ding hebben ze gemeen. Ze leggen de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog: het leven moet vooral perfect zijn! Terwijl de ouders hard hun best doen om de kids zo goed mogelijk op te voeden, gaat er uiteraard ook nog van alles mis. Herkenbaar much?

Cast
Ook voor deze serie heeft regisseuse Wil Koopman weer een mooi lijstje aan Bekende Nederlanders weten te verzamelen. Zo zien we Bracha van Doesburgh, Jeroen Spitzenberger, Ramsey Nasr, Eva van der Gucht en Mike Libanon in de hoofdrollen. Wat ons betreft een mooie cast voor een Hollandse TV-serie, waarin serieuze zaken met humor en een knipoog bespreekbaar worden gemaakt.

Een kleine impressie
Ook zo benieuwd naar deze nieuwe hilarische, maar vooral herkenbare serie? Wij hebben de trailer van Oogappels vast voor je opgezocht:

Oogappels is vanaf donderdag 24 januari te zien, tien donderdagen om 20:30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

 

Ga je ook heerlijk genieten van deze herkenbare serie? Laat ons in de comments weten wat je er van vond! 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.