Laat ze stralen!

door Eva

Heb jij hem al voorbij zien komen? We hebben een nieuwe campagne en daar zijn we apetrots op. In deze blog kun je onze nieuwe campagne bekijken, maar ook meer lezen over het verhaal achter de campagne. Benieuwd geworden? Lees én kijk dan snel verder!

Over kleertjes.com

kleertjes.com gelooft dat een mooiere wereld begint bij kinderen. Bij kinderen die alle ruimte krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen. Om tot volle bloei te komen. Zodat ze op kunnen groeien tot authentieke, evenwichtige en veerkrachtige volwassenen.

Je wil daarbij alles aanreiken wat ze daarvoor nodig hebben. Onze missie is daarom om alle kinderen te empoweren in hun groei. Voor kids zelf is dat ontwikkelen overigens helemaal niet zo’n serieuze zaak. In de juiste omstandigheden doen zij dat namelijk vanzelf. Spelenderwijs. Op momenten dat ze helemaal in hun element zijn. En het mooie aan kinderen is, dat zie je. Dan gaan ze op in hun eigen wereldje. In hun eigen fantasie. Waar ze helemaal vrij zijn, ze zich door niets of niemand beperkt voelen.

We moedigen alle ouders aan hun kinderen dát te geven waar kinderen vrij en blij van worden. Of dat nou onze kleren of producten zijn. Of gewoon liefde en aandacht. Zodat kinderen de mooiste en fijnste versie van zichzelf kunnen zijn. Zodat kinderen gaan stralen.

Laat ze stralen.

Wat vind je van onze nieuwe reclamecampagne? En hoe laat jij jouw kind elke dag stralen? Wij zijn natuurlijk heel nieuwsgierig. Laat het ons weten in de comments!

PS Volg ons op social media voor inspiratie over fashion, opvoeding en alles om je kind te laten stralen.

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.