Mag je niet missen – de leukste Netflix-tips!

door Gastblogger

Dat wij jou graag de leukste Netflix-tips aanbieden is je vast niet ontgaan. 😉 Netflix is nou éénmaal een ideale manier om eens achterover te leunen en lekker te ontspannen. Even niks aan je hoofd! Omdat wij je hier graag mee helpen, zochten wij de vier leukste Netflix-tips uit voor de maand mei.

Dead To Me

Onlangs is de man van Jen overleden door een auto die vervolgens doorreed. De verbitterde weduwe heeft het erg zwaar met het verlies, (logisch!). Vlak na de dood van haar man, leert Jen een vrouw kennen genaamd Judy. Zij heeft zelf ook te maken gehad met verlies. De twee vrouwen zijn totaal verschillend, maar worden toch goede vriendinnen. Alleen is Judy is niet de persoon waarvan Jen denkt dat ze daadwerkelijk is… Een ontroerende komedie serie die je snel wegkijkt!

Wine Country

It’s always wine o’clock! Wanneer een stel vriendinnen afreist naar Napa om de vijftigste verjaardag van Rebecca te vieren (met véél wijn), valt het plan al snel in duigen. De workaholic Catherine, net geopereerde Val, de huismus Jenny en de afgepeigerde moeder Naomi zien het wel zitten om even lekker te relaxen samen, maar na wat glazen wijn komen daar toch een boel onzekerheden bij kijken. De vriendinnengroep heeft opeens toch twijfels over hun toekomst en vriendschap. Hoe dramatisch het ook klinkt, deze film maakt je vooral aan het lachen. 😉

Dumplin

Zin in een hartverwarmende en inspirerende film? Dumplin is een Netflix-film die gaat over Willowdean; de plus-size tienerdochter van een voormalig schoonheidskoningin. Ze stelt zich kandidaat voor de lokale misverkiezing ‘Miss Teen Bluebonnet’, dit is als protest. Andere meiden treden al snel in haar voetstappen, waardoor de schoonheidswedstrijd in het kleine dorpje Texas tot een grote verandering uitdraait.

La La Land

Last but not least: La La Land, deze film moet je zien! Nog even geduld, want vanaf 25 mei is ‘ie ‘pas’ te zien op Netflix. Het verhaal gaat over Sebastian en Mia, gespeeld door Emma Stone en Ryan Gosling (ja dat zijn inderdaad niet de minste acteurs 😉). Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood en Sebastian speelt piano en droomt van een eigen jazzclub. Sebastian en Mia lijken voor elkaar bestemd, maar overwint hun liefde het van alle teleurstellingen en het drukke leven in Hollywood? Wist je dat La La Land maar liefst zes Oscars op haar naam heeft staan? Wauw, moet je zien dus!

Weet jij nog een leuke film op Netflix die wij niet mogen missen? Laat het ons weten in de comments.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.