Bergstein

Hoera, het is voorjaar! Hopelijk veel zon, maar soms krijgen we ook hele druilerige natte dagen. En wat trek je ze dan het liefst aan? Regenlaarzen natuurlijk! Bergstein heeft hippe regenlaarzen voor zowel jongens als meisjes. De laarsjes zijn gemaakt van soepel natuurruber, dat heerlijk comfortabel is door de zachte structuur en dat ook nog eens goed is voor het milieu. In ons kleine (en vaak regenachtige) kikkerlandje kunnen een paar kleurrijke regenlaarsjes van Bergstein zeker niet in je kast ontbreken!

Bergstein regenlaarsjes

De regenlaarsjes van Bergstein zijn er in verschillende opvallende kleuren, van zomergeel tot brandweerrood. Voor ieder moment heeft Bergstein een paar laarsjes met een geschikte kleur. Bijvoorbeeld het model Rainboot, speciaal voor het voorjaar en het najaar. Of het model Winterboot, deze laars heeft een warme synthetische voering en sluit mooi om de kuit door de tie-on sluiting, ideaal voor de koudere dagen. De laarzen hebben een perfecte pasvorm en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit voorjaar speelt jouw kind lekker buiten, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over doorweekte schoenen en natte voetjes op natte lentedagen. Color your moment met Bergstein!

Tip: de Bergstein laarsjes zijn ook erg leuk als kraam- of verjaardagscadeau, maar zijn ook verkrijgbaar in grotere maten. Zo kan je lekker ‘twinnen’ met je zoon of dochter. Allebei dezelfde regenlaars!