Braqeez

De designers van Braqeez reizen de hele wereld over voor inspiratie en zijn zo altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, die je weer terug ziet in de gave collecties. De schoenen krijgen bovendien ieder seizoen weer een flinke dosis rock ’n roll mee en zo is Braqeez hét merk voor coole rebelse kids.

De topkwaliteit van een Braqeez schoen

De leest van de Braqeez schoen biedt optimaal loopcomfort en ondersteunt in een gezonde ontwikkeling van de kindervoet. Braqeez schoenen hebben daarbij slijtvaste rubberen zolen, zachte leren voeringen, uitneembare binnenzolen en hebben doorgroeiruimte.

Spring / summer collectie

De voorjaarscollectie van Braqeez bestaat uit opvallende gympen en sandalen voor boys en girls. Braqeez let op de details: de  de frisse meisjessneakers zijn voorzien van een panterprintje of afgewerkt met leuke applicaties en studs. Het panterprintje zien we ook terug in de sandalen, gecombineerd met mooie metallic bandjes. Voor jongens zien we onder andere de hippe natuurtinten terugkomen in de schoenen en wat dacht je van stoere sandalen met armyprint. Met Braqeez zijn saaie schoenen dus voor altijd verleden tijd!

Nieuwsgierig geworden naar deze collectie? Laat je inspireren en bekijk de hele Braqeez collectie hier >