Bunnies

Jouw kleintje zet zijn of haar eerste stapjes natuurlijk met BunniesJR. De verschillende modellen van BunniesJR vertegenwoordigen de laatste trends, zijn afgestemd op verschillende loopfases en zijn door de juiste pasvorm en gebruik van soepel leder perfect ter ondersteuning van het kindervoetje.

De collecties van BunniesJR zijn opgedeeld in de vier fases van het leren lopen:

  • Baby Bunnies: schoentjes voor de allerkleinsten in de maten 18 t/m 23. Baby Bunnies biedt soepele en zachte schoentjes, die makkelijk zijn om aan te trekken. Deze schoentjes zijn ideaal als je kleintje nog kruipt, zich voor het eerst optrekt aan de tafel en heel voorzichtig een wiebelig stapje zet.
  • Flex Bunnies: schoentjes in de maten 20 t/m 27. Flex Bunnies biedt flexibele schoentjes die ideaal zijn voor de overgang van kruipen naar de eerste echte stapjes.
  • Stap Bunnies: schoentjes voor iets gevorderde stappers in de maten 20 t/m 32. Stap Bunnies zitten stevig aan de voetjes en zijn sterk, maar flexibel.
  • Superstap Bunnies: schoenen voor peuters in de maten 24 t/m 32. Als je kindje alles al kan: lopen, dansen, rennen en springen… Dan zijn ze toe aan Superstap Bunnies!

Handig: BunniesJR heeft in alle schoentjes uitneembare binnenzooltjes met een voetafdruk. Zo kun je makkelijk ‘meten’ of de schoentjes niet te klein zijn en het tijd is om over te stappen naar de volgende Bunnies-fase!

Dit najaar kun je weer veel moois vinden in de collectie van BunniesJR. Zo zien we in de meisjescollectie veel animalprints, patches en glitters, lekker girly! Ben je op zoek naar jongensschoenen? Bij BunniesJR zien we dit jaar voor boys vooral de donkere warme herfstkleuren olijfgroen, cognac en donkerblauw, helemaal on trend! Zin om nieuwe schoentjes te scoren voor jouw kind? Shop dan hier BunniesJR!