Kidzart

Kidzart is een kleurrijk merk voor meiden die vrolijk door het leven gaan. Elk seizoen heeft dit merk een collectie waarbij meiden hun hart kunnen ophalen. Het merk volgt de trends, maar kijkt daarbij heel goed of het bij hun DNA past. Dit is namelijk een merk voor not-your-average-girl. Voor meiden die goed weten wat ze willen en niet bang zijn om dit in hun outfit te laten zien.

In de autumn / wintercollectie spelen glitter & glamour de hoofdrol, gecombineerd met roze en oranje. Ga los met metallics of pailletten en combineer erop los. Bij het ontwerpen van de collectie houdt Kidzart er namelijk rekening mee dat items makkelijk onderling te matchen zijn. Zo tover je een comfy schooloutfit moeiteloos om tot een party-proof combinatie voor feestjes.

Bij Kidzart vind je echte eyecatchers, maar ook hele comfortabele basisstukken waarmee je eindeloos kunt combineren. Van stoer vest tot de ultieme feestjurk en van makkelijk te combineren longsleeve tot een legging die overal bij past.

Kidzart is een girls-only merk voor vrolijke meiden vanaf maat 92 tot en met maat 152. Is dit merk een match met het karakter van jouw dochter? Neem zelf of samen een kijkje en shop je favoriete items van Kidzart.