Like Flo

Yes, wat zijn wij trots op het gave merk van Nederlandse bodem! Like Flo is niet bedacht of ontwikkeld, het is ontstaan en gebaseerd op wat kids en moeders leuk vinden. Ieder seizoen komt Like Flo met een nieuwe collectie, items waar zij hun eigen kinderen graag in willen zien lopen. Daarom vinden wij Like Flo ook zo leuk; gemaakt dóór moeders, vóór kinderen.

Kids Like Flo

Like Flo zegt niet wat kinderen moeten doen. Alles kan en alles mag. Zelf je kleren uitkiezen. Lekker eigenwijs en gewoon aantrekken wat jij leuk vindt. Geen gedoe en vooral niet te moeilijk doen. Lekker kunnen spelen in je kleren, die ook nog eens vies mogen worden. Like Flo maakt daarom geen kleren voor de klerenkast, maar kleren waar kinderen in kunnen spelen.

Mix it up Like Flo

Met de items uit de collecties van Like Flo kan je eindeloos combineren. Ondanks de verschillende thema’s, collecties en seizoenen, kan je zelf de meest te gekke combinaties maken. Ideaal! En trouwens, het is zelfs zó makkelijk, dat zelfs vaders het kunnen. Maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig en waarom zou je? Mix it up Like Flo en laat de kids het lekker zelf doen.

Like Flo for girls

Like Flo speelt ook met deze nieuwe collectie weer in op de laatste trends. We like! Zo zien we het altijd geliefde animal printje ook dit seizoen terugkomen. Maar ook ruffle details en grote logo’s worden niet vergeten. Dit in combinatie met de frisse én prachtige voorjaarskleuren maakt deze collectie een must voor iedere kledingkast. Van all-over print rokjes en kleurrijke T-shirts tot de meest comfy sweaters. Be ready for a new season with Like Flo!

Like Flo for boys

Yay, ook de nieuwe collectie voor boys van Like Flo staat online! En dat is er eentje waar wij héél blij van worden… Van fijne T-shirts tot comfy sweaters met logo’s, maar ook joggers om lekker in te spelen. Met welke musthaves gaat jouw stoere man het nieuwe seizoen in? Happy shopping!