NONO

NONO laat meisjes al meer dan 20 jaar hun eigen identiteit ontdekken door middel van unieke collecties, waarbij het merk gebruik maakt van nieuwe vormen en technieken en op ieder detail let. Meisjesachtig, sportief en stoer zijn de drie speerpunten van NONO. Leuk: het merk heeft drie grote collecties per jaar en enkele kleine speciale leveringen.

Ik ben NONO, wie ben  jij?

NONO is een merk dat meiden hun eigen identiteit laat ontdekken, hoe die er ook uit ziet. Ze hebben hiervoor vijf NONO-karakters bedacht om al deze verschillende identiteiten iets meer vorm te geven:

– De Gold Girl: Dit meisje is gek op sport, doet mee om te winnen en geeft nevernooit op. Ze is goud waard. Haar motto is: als je valt, sta je meteen weer op.

– De Rebel Girl: Dit meisje doet het altijd net even anders. Als iedereen links gaat, dan kun je haar daar in ieder geval niet vinden.

– De Planetary Girl: Dit meisje wil iets betekenen voor onze aardbol. Ze is innovatief en een bescheiden heldin.

– De Voyager Girl: Dit meisje droomt heel wat af. Over haar reizen naar andere werelden of over de mooie avonturen die ze gaat beleven. In haar hoofd is alles mogelijk.

– De Icon Girl: Dit mode-icoon loopt atijd voorop. Ze heeft een eigen stijl en maakt het verschil.

Bekijk de nieuwe spring/summer collectie van NONO en je ziet dat al deze ‘meiden’ hun stempel op de collectie hebben gedrukt. Kies duidelijk een kant of combineer er rustig op los. Want jouw kleine meid kan ook prima een Planetary girl zijn met een eigen stijl. Shop nu en creëer jouw eigen combinatie van girly rokjes, toffe jurkjes of vrolijke t-shirts.

Oog voor detail

Details spelen in de collecties van NONO een grote rol. We zien dit seizoen niet alleen gave statements in toffe materialen, maar ook bijzondere stoffen, eigenwijze details en de tofste all-over-prints. Het maakt de kleding nét wat specialer, zodat jouw little-one elke dag een andere lievelingsoutfit kan dragen.

Pretty pastel colours zien we in deze collectie in verschillende styles terugkomen. Van nette ruches en plisse skirts tot grafische all-over print en streepjes voor een nette maar tegelijkertijd stoere look. Helemaal in combinatie met de leopard- of bloemenprint die we door de hele collectie terug zien komen! Van een classy rokje tot tops met ruffles, in een outfit van NONO kun je niets anders dan ‘shinen’.

 • Geniet dit voorjaar met NONO

  In een handomdraai van girly girl naar stoere chick met NONO

  NoNo

   

   

   

  Well hello spring/summer! Raak geïnspireerd door de nieuwe collectie van NONO. Combineer lieve pastelkleurtjes met streepjes of met all-over prints. Een plisse skirt maakt je look helemaal af. Ga jij voor de flower look of toch een leopard style? Feel free deze zomer en mix en match erop los!

   

   

   

   

  Geïnspireerd geraakt? Tijd om te shoppen!