NONO

NONO laat meisjes al meer dan 20 jaar hun eigen identiteit ontdekken door middel van unieke collecties, waarbij het merk gebruik maakt van nieuwe vormen en technieken en op ieder detail let. Meisjesachtig, sportief en stoer zijn de drie speerpunten van NONO. Leuk: het merk heeft drie grote collecties per jaar en enkele kleine speciale leveringen.

Ik ben NONO, wie ben  jij?

NONO is een merk dat meiden hun eigen identiteit laat ontdekken, hoe die er ook uit ziet. Ze hebben hiervoor vijf NONO-karakters bedacht om al deze verschillende identiteiten iets meer vorm te geven:

 • De Gold Girl: Dit meisje is gek op sport, doet mee om te winnen en geeft nevernooit op. Ze is goud waard. Haar motto is: als je valt, sta je meteen weer op.
 • De Rebel Girl: Dit meisje doet het altijd net even anders. Als iedereen links gaat, dan kun je haar daar in ieder geval niet vinden.
 • De Planetary Girl: Dit meisje wil iets betekenen voor onze aardbol. Ze is innovatief en een bescheiden heldin.
 • De Voyager Girl: Dit meisje droomt heel wat af. Over haar reizen naar andere werelden of over de mooie avonturen die ze gaat beleven. In haar hoofd is alles mogelijk.
 • De Icon Girl: Dit mode-icoon loopt altijd voorop. Ze heeft een eigen stijl en maakt het verschil.

Bekijk de nieuwe collectie van NONO en je ziet dat al deze ‘meiden’ hun stempel op de collectie hebben gedrukt. Kies duidelijk een kant of combineer er rustig op los. Want jouw kleine meid kan ook prima een Planetary girl zijn met een eigen stijl. Shop nu en creëer jouw eigen combinatie van girly rokjes, toffe jurkjes of vrolijke sweaters.

Oog voor detail

Details spelen in de collecties van NONO een grote rol. Ruffles, all-over (animal) prints, logo’s, toffe materialen en bijzondere stoffen: het maakt de kleding nét wat specialer. Mix & match deze musthaves bij elkaar zodat jouw fashionista elke dag een andere lievelingsoutfit kan dragen. Yay!

We love colour! Jouw dochter ook? Yes… Frisse kleuren gecombineerd met warme tinten zien we in veel verschillende styles terugkomen. Van sweaters met prints en trendy rokken tot mooie jurken en hippe flared broeken voor een nette maar tegelijkertijd stoere look. In een outfit van NONO kun je niets anders dan ‘shinen’.

 • Geniet dit seizoen met NONO

  In een handomdraai van girly girl naar stoere chick met NONO

   

   

  Well hello Winter… Raak geïnspireerd door de nieuwe collectie van NONO! Combineer de warme najaarskleuren met hippe all-over prints en te gekke materialen. Lekker het bos in of gewoon buitenspelen? Combineer de outfit dan met een fijne puffer jacket. Accessoires maken de outfit van jouw fashionista helemaal af. Feel free en mix en match erop los!

   

   

   

   

   

   

  Geïnspireerd geraakt? Tijd om te shoppen!