Red Code

Kleurrijk, sportief en stoer! De winterjassen van het Nederlandse merk Red Code zijn mooi én vooral belangrijk: warm en comfortabel!

Buitenspelen, op de fiets naar school. Als de dagen kouder worden, wil je dat je kind buiten goed beschermd is en het niet te koud heeft. Met de jassen van Red Code kun je daar zeker van zijn. Alle jassen hebben winddichte boorden. Dus zelfs al houd je kind niet van sjaals, met deze jassen blijft zijn nek op temperatuur.Ook zijn er jassen die gevoerd zijn met zachte fleece en een aantal jassen hebben duimopeningen. En dat is fijn als je kind geen handschoenen of wanten bij zich heeft en het toch kouder is dan verwacht.

No-nonsense

Red Code is een no-nonsensemerk. De winterjassen beschermen tegen de kou, zijn soepel zodat je kind zich comfortabel kan bewegen en ze hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We like!

Sportief en stoer

De jassencollectie van deze winter is tof! Gaat jouw kind voor een sportieve kleurrijke jas, kiest hij er een met een neondetail of valt een printje meer in de smaak? Dan kan hij kiezen uit een dieren-, leger– of sterrenprint. Leuk!

Red Code’s comfy winterjassen zijn verkrijgbaar in de maten 104 tot en met maat 164.