Red Code

Stoere sneakers of hippe boots? Je vindt het allemaal in de collectie van Red Code. De schoenen van dit Nederlandse merk zijn mooi, comfortabel én always on trend!

Buiten rennen met vriendjes en vriendinnetjes, op de fiets naar school of een winterse wandeling over het strand? Nu de koude dagen zich aandringen, kunnen de slippers en sandalen de kast weer in. Het is tijd voor toffe shoes die de voetjes van jouw kind heerlijk warm houden.

Met de schoenen van Red Code ben je er zeker van dat de voeten van jouw kind niet alleen heerlijk warm blijven, maar ook de show stelen op het schoolplein. En bij schoenen is het natuurlijk nog veel belangrijker dat ze lekker zitten. Gelukkig zijn de schoenen van Red Code een perfecte mix tussen trendy & comfort.

No-nonsense

Red Code is een no-nonsense merk. De schoenen zijn warm en comfortabel. Kortom: alles wat jouw kind nodig heeft dit najaar.  En wel zo leuk: ze hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We like!

Sportief en stoer

De schoenencollectie van dit najaar is weer fan-tas-tisch mooi! Gaat jouw kind voor een kleurrijke chunky sneaker, een stoer donkerbruin model of een super trendy Western boot? Liever een paar shoes die je bij werkelijk iedere outfit kunt matchen? We got you! Dan zijn de buckle boots het perfecte paar voor jouw kind!

Red Code’s schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 26, tot en met maat 40.