Red Code

Kleurrijk, sportief en stoer! De jassen van het Nederlandse merk Red Code zijn mooi én vooral belangrijk: comfortabel!

Buitenspelen, op de fiets naar school of een wandeling op het strand. Nu de mooie voorjaarsdagen steeds meer tevoorschijn komen, kunnen die warme winterjassen terug te kast in. En dat betekent: tijd voor een nieuwe jas voor jouw kind, yay! Nu de temperaturen nog wat lager liggen of straks tijdens de net te frisse zomeravonden is een goede jas een must! Want je wil niet dat jouw kind het koud heeft… Met de jassen van Red Code kun je daar zeker van zijn. Alle jassen hebben winddichte boorden, wat erg handig is aangezien de wind er vaak voor zorgt dat het extra koud aanvoelt buiten. De jassen van Red Code zijn een perfecte mix tussen trendy & comfort!

No-nonsense

Red Code is een no-nonsensemerk. De jassen beschermen tegen de verraderlijke wind, zijn soepel zodat je kind zich comfortabel kan bewegen en ze hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We like!

Sportief en stoer

De jassencollectie van deze zomer is weer fan-tas-tisch mooi! Gaat jouw kind voor een jas met een sporty randje, eentje in een frisse kleur als roze of wordt het toch een jas met all over print? Óf vallen toffe metallic details toch meer in de smaak? Dan kan jouw kleine kiezen uit een tof én vooral trendy leopard printje of uit een mooie jas met een stoere camo print. En… good to know: er zijn ook jassen met toffe (bloemen)prints. Yay, die wil je hebben! Jouw kind zal er ook dit seizoen weer tip top uitzien in een gave jas van het stoere merk Red Code!

Red Code’s comfy jassen zijn verkrijgbaar in de maten 104 tot en met maat 170.