Reebok

Reebok was in de jaren ’80 superpopulair! Dacht je dat je het merk nooit meer zou zien? Think again! Reebok maakte een enorme revival en is momenteel één van de hipste sneakermerken. Ga jij voor de witte Reebok Classic of ben je op zoek naar een gouden of pastelkleurige Classic voor jouw kind? Bij kleertjes.com hebben we de Reebok collectie en de hipste nieuwe modellen!

Geschiedenis Reebok sneakers

De geschiedenis van dit merk begin in 1895 toen een firma genaamd J.W. Foster and Sons werd opgericht. De firma maakte sportschoenen en leverde in 1924 alle hardloopschoenen voor de Olympische Zomerspelen in 1924. Toen twee kleinkinderen in 1958 het bedrijf overnamen en een nieuw bedrijf lanceerden dat Reebok werd genoemd, begon de geschiedenis pas echt. De handelsrechten werden niet veel later verkocht en drie loopmodellen van het merk Reebok werden in de Verenigde Staten gelanceerd. Het merk werd daar én in de rest van de wereld vervolgens ongekend populair.

De missie van Reebok

Het merk streeft continue naar verbetering en innovatie, waardoor het meedraait in de top van de sportmerken. Reebok produceert haar schoenen in een betrouwbaar productieproces, waardoor ze de kwaliteit en de duurzaamheid kunnen waarborgen. Reebok kinderschoenen zijn comfortabel, trendy en makkelijk draagbaar. De bestverkochte modellen uit de volwassenencollectie worden ook gemaakt in peuter- en kinderschoenen.

Reebok Sneakers Kinderen

Ondersteuning in schoenen is voor volwassenen belangrijk, maar nog belangrijker voor de groeiende kindervoet. Reebok ontwerpt schoenen volgens de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor kunnen ze de beste kwaliteit, de grootste ondersteuning en fijnste comfort bieden. Vroeger had je een paar sportschoenen voor in de gymzaal of om te dragen tijdens het sporten buiten, nu worden sneakers gewoon casual gedragen. Reebok richt zich altijd op de laatste trends, maar zorgt ervoor dat jouw kinds favoriete schoenen vooral ook ondersteunen tijdens het rennen en springen.

Reebok Classic

In de jaren tachtig was de Reebok Classic immens populair. Veel schoenen in de huidige collecties zijn ontworpen met dit model in achterhoofd. De rubberen zool is anti-slip en heeft uitneembare, vochtafvoerende OrthoLite inlegzooltjes. De Ortholite zooltjes bieden een ademend vermogen en hebben een anti-microbiële werking. Ook zijn de schoenen verstevigd in de hakken. Shop de Reebok Classic online.