TYGO & vito

Voor boys en girls (en hun ouders) die gek zijn op vrolijke fashion, waarmee je lekker actief kunt zijn – zonder dat je outfit minder comfortabel of fashionable is. Voor die kids is het merk TYGO & vito ideaal. De collecties zijn altijd onderling te combineren en hebben een fijne prijs-kwaliteit-verhouding.

Stoere kids willen spelen, avonturen beleven of chillen met vrienden. Ze moeten dus goed kunnen bewegen in hun kleding! No worries. Met de items van het merk TYGO & vito ben je verzekerd van een kind die zijn sportiviteit kan uiten. Niet alleen in de kleding door een sporty look, maar ook tijdens het spelen door het comfy stofgebruik. Het is duidelijk dat TYGO & vito staat voor play & fun! 

De nieuwste items van TYGO & vito zijn binnen en dat betekent een collectie vol kleuren, toffe prints en comfortabele stoffen. Wat wil je nog meer voor jouw cool kid?! Wacht niet langer en ontdek de nieuwe collectie!

TYGO & vito jongenskleding

Dit stoere en sportieve merk is er voor coole jongens. Van trendy verwassen denim en comfy shorts tot kleurrijke T-shirts en onmisbare zomerjassen. Sommige mensen houden van effen en donkere kleuren, maar als je dat zoekt, dan is TYGO & vito niets voor jou. 😉 Felle kleuren, coole prints en gave details zorgen voor een allesbehalve saaie outfit. De collectie is verkrijgbaar in de maten 92 – 152.

TYGO & vito meisjeskleding

Is TYGO & vito alleen voor stoere boys? Echt niet! Dit merk is er óók voor girls! Hoe leuk? Een collectie speciaal voor meiden die dol zijn op vrolijke items, waarmee ze lekker kunnen combineren. Felle kleuren en gave details, dé kenmerken die typerend zijn voor deze collectie, zorgen voor de perfecte outfit! Ook tussen de musthaves voor girls zie je de TYGO & vito stijl terugkomen!

Stoere jassen van TYGO & vito

Wanneer je de jassen van TYGO & vito ziet, kan je niet wachten om er één bij jouw kind aan te trekken. Zeker met de wat frissere ochtenden op de fiets naar school zijn deze jassen een must! Maar ook voor een strandwandeling of het buitenspelen. Jouw kind in een toffe jas van TYGO & vito is klaar om de wereld te ontdekken. Bovendien heeft elke jas een reflecterende badge op de mouw, voor de veiligheid van de boys en girls!