TYGO & vito

Voor jongens (en hun ouders) die gek zijn op vrolijke fashion, waarmee je lekker actief kunt zijn – zonder dat je outfit minder comfortabel of fashionable is. Voor die kids is het merk TYGO & vito ideaal. De collecties zijn altijd onderling te combineren en hebben een fijne prijs-kwaliteit-verhouding.

TYGO & vito jongenskleding

Dit stoere en sportieve merk is er speciaal voor jongens. Van trendy verwassen denim tot comfy joggers en van kleurrijke T-shirts tot onmisbare jassen. Sommige mensen houden van effen en donkere kleuren, maar als je dat zoekt, dan is TYGO & vito niets voor jou. 😉 Frisse kleuren, coole prints en gave details zorgen voor een allesbehalve saaie outfit. De collectie is verkrijgbaar in de maten 92 – 152.

TYGO & vito collectie

YES! De nieuwe items van TYGO & vito zijn binnen en dat betekent een collectie vol kleuren, toffe all over prints en comfortabele stoffen. En het fijne is: de items zijn ook nog eens van een goede kwaliteit. Wat wil je nog meer voor jouw cool kid?!

Stoere jongens willen spelen, avonturen beleven of chillen met vrienden. Ze moeten dus goed kunnen bewegen in hun kleding! No worries. Met de items van het merk TYGO & vito ben je verzekerd van een kind die zijn sportiviteit kan uiten. Niet alleen in zijn kleding door een sporty look, maar ook tijdens het spelen door het comfy stofgebruik. Het is duidelijk dat TYGO & vito staat voor play & fun!

Stoere jassen van TYGO & vito

Wanneer je de jassen van TYGO & vito ziet, kan je niet wachten om er één bij je kleintje aan te trekken. Zeker met de nog wat frissere voorjaarsdagen óf straks met de koudere zomeravonden is een goede jas een must! Voor een wandeling door het bos of voor op de fiets naar school. Jouw kleine, stoere man in een toffe jas van TYGO & vito is klaar om de wereld te ontdekken. Bovendien heeft elke jas een reflecterende badge op de mouw, voor de veiligheid van de boys!