May the Force be with you!

door Gastblogger

Modetrend: Galaxy

Kun je je voorstellen dat er nog ander leven is dan op aarde? Afgelopen jaar werd er voor het eerst een planeet ontdekt waar leven mogelijk is. De wereld stond letterlijk een beetje op z’n kop van dit idee! Dan komt er ook nog eens een nieuwe Star Wars episode uit en zoals wel vaker gebeurd met grote hypes, vinden deze ook hun weg naar de modewereld.  Star Wars- en galaxy fans opgelet: een modetrend is geboren!

Kids Fashion: Galaxy voor boys

WE Fashion, Molo en name it zitten altijd vol op de laatste modetrends en en zien kaskrakers als Star Wars natuurlijk ook niet over het hoofd! Dit najaar hebben alle drie de merken te gekke longsleeves met prints van het Stars Wars icoon Darth Vader, space shuttles en planeten. Hoe leuk is dat voor de kleine mennekes die gek zijn op het sterrenstelsel, Star Wars en ‘scifi-weetjes’ (voor de niet kenners: science fiction-weetjes). Science fiction is niet langer voor nerds, Science fiction is fashion.

Moeders met Star Wars fans

Ben jij zo’n moeder die een kleine Star Wars fan thuis heeft zitten? Zelf nog nooit een Star Wars film gezien? We geven je drie Star Wars quotes, die je ten alle tijden mag inzetten bij jouw kind. Hij zal je begrijpen!

  • “Aren’t you a little short for a stormtrooper?”
  • “The ability to speak does not make you intelligent.”
  • “Watch your mouth kid, or you’ll find yourself floating home.”

Dames, may the Force be with you en probeer nog snel zo’n te gek space items voor jouw kleine ‘Yoda’ te scoren!

Dit is een trend van najaar 2015. Bekijk hier de laatste modetrends >

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.