Modetrend: Mierzoete pastellen

door Gastblogger

Je bent acht jaar oud en je loopt op de kermis met een mierzoete, plakkerige suikerspin in je hand.  Lekker, maar vooral dat mooie roze kleurtje en de gekke harige substantie hebben een magische aantrekkingskracht op je. En zo werkt het andersom ook nog steeds: bij pastelkleurtjes moeten we nog altijd denken aan die lekkere suikerspin. Pastellen zorgen dus eigenlijk voor instant happiness en zijn deze winter bovendien super hot!

Pastellen in de winterModetrend pastellen

De pastellen zijn overgewaaid uit een modetrend voor volwassenen waar vooral pastelkleurige jassen en haartinten (denk: het lila haar van Kelly Osbourne) de boventoon voerden. Voor kids zien we deze trend terug in alle soorten kleding: van de jurkjes en rokjes tot aan accessoires en jassen. Het lijkt misschien een gekke keuze om te kiezen voor zachte, lente-achtige tinten in de winter. Maar we zijn stiekem allemaal al een beetje bleek, dus een fris kleurtje kunnen we prima gebruiken! Heb jij echt een meisje-meisje? Dan is deze trend sowieso op het lijf geschreven!

Merken en pastellen

Er zijn een aantal merken die niet terugdeinzen voor al deze zoetigheid: Tumble ‘N Dry, Molo, Bengh en Noppies durven deze trend wel aan! Onze favoriet: de furry jas van Bengh, dat is net een echte suikerspin! Vind je al dat pastel een beetje too much? Combineer dan één item met grijs sweat of denim om het geheel een beetje in balans te houden.

Dit is een trend van najaar 2015. Bekijk hier de laatste modetrends >

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.