De naakte waarheid – 12 x sauna gedachten

door Gastblogger

Een poosje terug had ik een héle fijne saunabon gekregen van kleertjes.com. Ik verheugde me hier al tijden op: me-time, lekker onderuit, ogen dicht. TOTALE ONTSPANNING. Mijn werkelijke sauna ervaring was totáál anders.

12 x sauna gedachten

 1. Oké.. ik zit… ontspan.. adem in, adem uit…. Pffff!!! Moet dit? Wat een onzin.
 2. Vooruit, ik zal voorlopig echt echt niet meer zeuren dat ik een dikke buik en hangborsten heb…
 3. Wauw, wat heeft zij een mooi lijf?! Was ik ook maar zo….
 4. Het is hier een stilteruimte. Daarmee bedoelen ze dat je je klep dichthoudt, mensen. Maar dat staat zo onvriendelijk op een bordje: “Klep dicht!” Als mijn kinderen thuis stil moeten zijn, sis ik: “Sssst!”, tegen ze. Ik vraag me af of dat hier ook effect heeft? Ik zeg gewoon helemaal niets en doe net alsof dat holle stemgeluid niet irritant is. Totáál niet. Echt niet. Nee.
 5. OMG, die man heeft echt een hele grote piemel!
 6. Gelukkig heb ik mezelf gister goed gesnoeid. Het lijkt wel alsof haargroei verboden is hier… Nou, ik doe gewoon voor de helft mee met deze ‘dresscode‘.  Ik ben geen kleuter van vier. Ik heb ‘een klein streepje voor’!
 7.  Ik wil slapen, ben moe… Maar hier slapen lukt niet. Ik blijf wel wakker, stel dat ik in mijn slaap kwijl. Of een scheet laat…
 8. Met m’n blote kont in een badjas zitten lunchen voelt best gek.
 9. Die twee zijn wel héél klef met elkaar.  Daar mag ik natuurlijk niets van vinden, maar als ik recht voor me uit kijk, voel ik me een voyeur…
 10. Ohjee. Wat is t hier heet… ik wil weg! Maar dan moet die deur weer open en dan moet ik voor iedereen langs. Ik wacht nog wel effe… Ahhh gaat er dan niemand uit?!! Please!?
 11. We zitten hier gewoon met 7 naakte mensen in een klein bubbelbad. En iedereen vindt dat volkomen normaal…
 12. (In de kleedruimte) Doe die f*ck*** mobiel eens weg, ik hoef niet het idee te hebben dat je ranzige foto’s maakt, terwijl ik butt naked in een oncharmante positie m’n slipje aantrek.

 

Suzanne Cee is moeder van twee zoons (3 en 6 jaar). “Mijn twee jongens hebben een alles behalve perfecte moeder. Een moeder met chronisch slaap en tijdgebrek. Ik pak uit alle ‘opvoedstijlen’ een beetje en geef er vervolgens eigen draai aan. Ik doe soms verantwoorde activiteiten met ze, maar laat ze vaker veel te lang achter de iPad. Ik zie ze het liefst happy, maar voor hetzelfde geld ben ik juist de oorzaak van een boos of verdrietig kind. Kortom, ik doe het zeker niet altijd goed. Bloggen doe ik graag. Over mijn kinderen, mijn eigen blijdschap, frustraties of gewoon iets heel praktisch. Niet omdat ik het allemaal zo goed weet, maar wel om mijn visie of ervaringen te delen. Just for fun.

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.