Netflix-series juli

door Gastblogger

Oh yeah! Een ode aan Netflix, want de maand juli staat in het teken van een boel nieuwe Netflix-series. Tijd om te bingewatchen? CHECK. Tussen alle huishoudelijke klusjes, je kids en het werken door moet er natuurlijk ook tijd voor jezelf zijn. En hoe deel je dat nou beter in? Juist ja, met Netflix! Met welke serie ga jij als eerst van start?

Stranger Things (seizoen 3)

Klaar voor Stranger Things seizoen 3? Het derde seizoen speelt zich af in de zomer van 1985 en voornamelijk in een winkelcentrum. In het nieuwe seizoen krijgen de tieners te maken met oude en nieuwe vijanden. Ook komt er in dit seizoen meer romantiek om de hoek kijken. Van puberliefde tot aan nostalgische beelden. Wij zijn er klaar voor! En goed nieuws: de serie staat al op Netflix.

Suits (seizoen 7)

Geduld wordt beloond! Vanaf 12 juli is het zevende seizoen van Suits te zien op Netflix. Wie kent de serie niet? De vroegtijdige schoolverlater die het – zonder diploma’s – maakt als advocaat-stagiair. Nog niet bekend met Suits? Tijd om eens alle seizoenen in te halen en aan te sluiten bij seizoen 7! Tevens is dit het laatste seizoen waarin we de prinses Meghan Markle kunnen zien. Jammer! Maar niet geheel onlogisch nu ze tegenwoordig Prins Harry en baby Archie aan haar zijde heeft.

La Casa de Papel (seizoen 3)

JA! Op 19 juli komt het derde seizoen van de bekende serie ‘La Casa de Papel’ op Netflix. In de eerste teasers zie je al dat Tokyo, Rio, Denver, Nairobi, El Profesor en Raquel genieten van alle vrijheid op de meest mooie locaties (lees: palmbomen en azuurblauwe zee). Maar dat duurt niet lang totdat de schuillocatie van Tokyo en Rio ontdekt wordt door de Spaanse overheid. Rio wordt door de overheid meegenomen. Tokyo ontsnapt en gaat op zoek naar El Profesor in Thailand om samen een plan te bedenken. Nieuwe missie? Rio bevrijden!

Workin’ Moms (seizoen 2)

Eerder schreven we al in ons magazine over de grappige serie Workin’ Moms. De serie gaat over vier vrouwen die weer aan het werk moeten na hun zwangerschapsverlof. Ondertussen moeten ze ook aandacht geven aan hun kinderen, liefdesleven en hun leven in Toronto. Zet je schrap, want vanaf 25 juli zie je ook deel twee van deze hi-la-rische serie op Netflix.

Orange is the New Black (seizoen 7)

Wauw, vanaf 26 juli staat alweer het zevende seizoen van Orange is the New Black online. Kun je nagaan dat het eerste seizoen in 2013 verscheen? Wat vliegt de tijd! In het laatste seizoen komt Piper vrij en vertelt de serie het verhaal van Piper buiten de gevangenis, wanneer de andere gevangen nog achter tralies verder leven. Nieuwsgierig? Nog héél even geduld…

 

Met welke serie ben jij al begonnen of ga je van start? 😉 Laat het ons weten in de comments.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.