De leukste Netflix-tips voor kids!

door Eva

Mommies & daddies, wij begrijpen dat het in deze tijden echt niet altijd makkelijk is. Naast jouw rol als moeder of vader ben je nu ook nog juffrouw of meester, en is het voor sommige mommies en daddies óók nog de bedoeling dat je aan werken toekomt. Hoe doe je dat? Netflix is your biggest friend! Want wist je dat veel van de door onze kids zo geliefde series gewoon op Netflix te vinden zijn? Nu willen we onze kinderen natuurlijk niet alleen maar voor de tv zetten, zeker niet met dit mooie lenteweer, maar als je écht even niet meer weet hoe je jouw kids moet entertainen dan hoef je jezelf heus niet schuldig te voelen als je de kids toch even voor de buis zet. Glaasje limonade en een bakje fruit (stay healthy) erbij en gegarandeerd dat je jouw kids het komende uur (of langer) even niet meer hoort. Zo heb jij even tijd om ongestoord te werken (of een momentje voor jezelf te nemen) en heb je daarna weer de volle aandacht voor de kleintjes. Wij gunnen jou een momentje rust dus geven we je de leukste Netflix-tips voor kids!

 1. Peppa Pig: de grote vriendin van onze kinderen! Maak kennis met Peppa, haar familie en haar vrienden en je zult zien dat je overal avonturen kunt beleven.
 2. Nijntje: onze oude vertrouwde Nijntje is de vriend van ieder kind. Deze 3D-serie is niet alleen héél erg leuk voor de allerkleinsten, maar ook nog eens leerzaam.
 3. Buurman en buurman: de ‘ietwat’ onhandige buurmannen zorgen regelmatig voor problemen, die zij vervolgens zelf oplossen. Ze komen altijd tot een oplossing, maar of het de beste oplossing is…
 4. De drakenprins: een serie over twee prinsen en een elvenstrijder die samen strijden om vrede te stichten.
 5. Pieter Konijn: samen met zijn moeder woont Pieter Konijn onder een grote spar in het bos. Pieter Konijn trekt er regelmatig op uit, ga je met hem mee?
 6. Barbapapa: kom op bezoek bij Barbapapa! Lekker oldskool, maar altijd leuk! De familie Barbapapa reist de wereld rond om mensen en dieren te helpen. Tijdens hun reis beleven zij de coolste avonturen.
 7. Shaun het schaap: samen met zijn neef Timmy, herdershond Bitzer, kat Pidsley en schaap Shirley beleeft Shaun de coolste avonturen op de boerderij.
 8. Brandweerman Sam: geen situatie is te spannend voor Brandweerman Sam en zijn team, ze zijn altijd overal op voorbereid. Ondertussen leert jouw peuter van alles over brandveiligheid.
 9. Paw Patrol: wie kent de heldhaftige puppy’s niet? Ga mee op reddingsavontuur!
 10. Kikker & vriendjes: wie is er niet dol op Kikker? Kikker, Varkentje, Eend en Haas nemen jouw kleintje mee op avontuur.
 11. Glitter Force Doki Doki: deze serie gaat over vier meiden die als superhelden de aarde en het magische koninkrijk Splendoria verdedigen.
 12. Sammy & co: duik in de onderwaterwereld samen met Sammy en zijn vriendjes. Sammy de schildpad en zijn vriendjes beschermen hun onderwaterdorp en beleven samen de spannendste avonturen in de zee.
 13. Noddy de detective: de naam zegt het al, Noddy is de detective van speelgoedland. Samen met zijn vrienden panda, een superheld, een dinosaurus en een robot lost hij mysteries op en zoekt hij naar verdwenen voorwerpen.
 14. Oscar’s Oasis: deze serie gaat over Oscar, een dappere hagedis die leeft in de woestijn, waar hij gevaren moet ontwijken.
 15. Lama Lama: ken je de kinderboeken van Lama Lama? In deze serie over familie, vriendschap en het leren van nieuwe dingen komt Lama Lama tot leven.

 

Vertel 't ons 7 reacties

 1. Ha ha…mijn zoon wordt 13…..
  Krijg ik netflix tips: pieter konijn, brandweerman sam en peppa pig…..sorry…dat tijdperk zijn we al enige tijd voorbij.

 2. Haha, hier ook! Dochter van bijna 9 kijkt dit echt niet meer! Leuk voor kinderen van 4! Plank volledig mis geslagen 🤣

 3. S.F. Snijder- 11-09-2020 om 11:46

  Ik sluit me volledig aan bij bovenstaande commentaren. Zoon wordt 10… slaat de plank volledig mis. Wat een afknapper 🤣

 4. Tamara Trompert- 15-09-2020 om 10:21

  Ja echt… super jammer want leuk bedacht. Maar m’n dochter van bijna 11 gaat hier keihard om lachen, dat dan weer wel 😉

 5. deze films zijn ect saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai en me kind is 7 en ze is geen baby meer

 6. Brigitte Gielissen- 10-01-2021 om 11:43

  Nou ja zeg, krijg een mail met: uw kind is bijna 15, en hebben ze Netflix-tips. Ik vol verwachting verder lezen, altijd fijn dit soort tips voor pubers.
  Komen ze aanzetten met Nijntje en Peppa pig… 🥴 daar wordt mijn puber niet blij van!
  Net zoals de kleding op Kleertjes.com alleen geschikt is voor kinderen op de lagere school, zijn de “customized tips” in deze mail dit ook.
  Een grote misser door de bedenker van deze automatisch gegenereerde mail als je het mij vraagt….

 7. Mag ik bovenstaande meningen delen?!? Vol enthousiasme lees ik de Netflix tips, althans, ik begon enthousiast maar dat was al gauw over…… misschien even een leeftijds filter er in gooien?!?

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.