Nieuwe Netflix-tips in juni

door Gastblogger

Yes, het is weer tijd voor nieuwe Netflix-tips! De maand juni is een typische maand waarin programma’s op tv alleen maar herhaling uitzenden…  iets met zomerstop. ? Dat betekent een extra goede reden om een Netflix-abonnement aan te schaffen, mocht je dit nog niet hebben. En een geluk: deze maand zochten wij de nieuwste Netflix-tips uit voor jong en oud. Dus voor ieder wat wils in de familie!

The Hangover: Part III

Wie kent deze film nou niet? The Hangover! Lachen, gieren, brullen en wellicht een film om samen met je vriend of man te kijken? ? In alweer het derde deel is er geen huwelijk of vrijgezellenfeest, maar mocht je denken dat er dan niks mis kan gaan? Dat heb je mis. ? De vier mannen gaan namelijk samen op pad om Alan na de dood van zijn vader weer op te vrolijken. Onderweg worden de vrienden van de weg gedrukt en wordt Doug gegijzeld gehouden. Phil, Stu en Alan gaan ondertussen op zoek naar degene die hierachter zit. Op een gegeven moment belanden de drie mannen samen in het bekende en vertrouwde Las Vegas waar ze een boel bekenden tegenkomen… Goed nieuws: deze film staat net online!

Dummie de Mummie 2

We schreven al eerder over de kinderfilm Dummie de Mummie. in de eerste film ontmoeten Dummie de Mummie en Goos elkaar en worden beste vrienden. In deel twee (Dummie de Mummie en De Sfinx van Shakaba) beseft Dummie dat hij nooit groot zal worden. Een teleurstelling voor Dummie, want hij wil net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Tóch besluit hij mee te doen aan een opmerkelijke wedstrijd. Zijn beste vriend Goos probeert Dummie te helpen. Goos denkt dat dat gaat lukken door een geheimzinnig beeldje te vinden: De Sfinx van Shakaba. Goos moet en zal op zoek gaan tot het beeldje gevonden is! Vanaf 10 juni op Netflix.

Dunkirk

Zin in een dramatische film? Dunkirk vertelt het oorlogsverhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie wanneer de vijanden hen van alle kanten hebben ingesloten. In acht dagen tijd werden destijds 340 duizend geallieerde soldaten gered van de naderende Duitse invasie. Een heel bijzonder verhaal, vanaf 15 juni te zien op Netflix.

The House

In de film The House komen Scott en Kate Johansen erachter dat ze dringend geld nodig hebben. Hun dochter is namelijk aangenomen op een dure universiteit, maar dit kunnen ze helaas niet financieren. Ze besluiten hun hele huis om te bouwen tot een casino. Totale flop of geniale uitvinding? ? Je ziet het vanzelf. Wel nog even geduld hebben, want deze misdaadcomedy is vanaf 30 juni te zien op Netflix!

 

Weet jij nog een leuke film die deze maand op Netflix verschijnt? Laat het ons weten in de comments.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

 

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.