Play time! Het leukste speelgoed voor binnen

door Eva

Ondanks dat de zon zich steeds vaker laat zien, worden we gevraagd om zo veel mogelijk thuis te blijven. Voor sommige mommies is het best een uitdaging om één of zelfs meerdere kids te vermaken (en niet te vergeten: in het gareel te houden). Heb je voor je gevoel alles al uit de kast getrokken maar heb je even geen inspiratie meer voor het amusementsprogamma van jouw kids? No worries! We blijven je graag inspireren! Daarom hebben we hebben het leukste speelgoed, om binnen mee te spelen, voor je op een rijtje gezet. It’s play time!

Binnen spelen is ook gezellig, maar als moeder wil je natuurlijk niets liever dan je kinderen achter dat beeldscherm vandaan. Met dit te gekke speelgoed gaat dat zeker lukken. Van knuffeldoekjes en boxspeelgoed tot stoere voertuigen. En van speelfiguren en keukengerei tot een heuse keuken. Ook speelgoed koop je gewoon veilig vanuit huis bij kleertjes.com!

Playtime

Voor jouw baby wil je natuurlijk alleen het allerbeste! Speelgoed moet niet alleen leuk en leerzaam zijn, maar vooral ook veilig. Baby’s zijn volop bezig om de wereld om hen heen te verkennen. In het begin door te kijken en te luisteren, later ook door te voelen. Kleurtjes en geluidjes trekken de aandacht van jouw baby, maar een reliëf of een zachte stof vinden ze ook erg interessant.

Vanaf een maand of 3 beginnen baby’s ook steeds meer te grijpen, dan is een mobiel super leuk! Je vindt ze in toffe kleuren en materialen.

De ontwikkeling van jouw mini stimuleren? Dat kan door zo veel mogelijk te variëren in kleur, vorm en materiaal.

Shop speelgoed (van links naar rechts): Steiff knuffeldoekje // Nijntje knuffel // Happy Horse knuffeldoek // Hoppa rammelaar // Sigikid mobiel

Playtime

Race time! Klassieke auto’s, houten auto’s, bouwvoertuigen, tractoren… En wat dacht je van een raceauto, voor héle stoere jongens en meiden? Je kunt het zo gek niet verzinnen, speelgoedvoertuigen zijn er in heel veel soorten en maten. Oftewel: voor ieder kind is er wel een leuk voertuig te vinden. Ook spelen met voertuigen is heel goed voor de ontwikkeling van kinderen, omdat de creativiteit hierbij gestimuleerd wordt. En wat dacht je van een race- of treinbaan? Ook dat is een hele leuke uitkomst voor kids!

Shop speelgoed (van links naar rechts): Plan Toys auto’s //Playforever auto // Bruder voorlader

Playtime

Heb je ook een kind dat later graag kok wil worden? Laat hem alvast oefenen… Want met leren koken kun je maar beter vroeg beginnen, toch? 😉 Van houten pizza’s of sushi, tot aan gave keukenmachines en complete keukens. Psst… er bestaat wel een kans dat je het komende jaar houten pizzapunten of sushi voorgeschoteld krijgt. Dat wordt smullen!

Shop speelgoed (van links naar rechts): Viga Toys sushi set // New Classic Toys pizza set // New Classic Toys mixer // van Dijk Toys keuken

Playtime

Naast ‘functioneel’ spelen is er ook: doen alsof! Hier beginnen kids meestal mee tussen de 1 en 2 jaar. Ze doen alsof ze iets of iemand anders zijn. Dit is een belangrijke fase voor de ontwikkeling en is super goed voor de creativiteit, doordat ze een verhaal moeten bedenken of een (denkbeeldig) gesprek moeten voeren. Als je kinderen zelf laat spelen zul je zien dat zij een enorme fantasie hebben.

Shop speelgoed (van links naar rechts): Schleich eenhoorn // Sylvanian Families familie // Schleich Okapi // Sylvanian Families familie kat

Kunnen jouw kinderen zich goed vermaken? Of hebben ze daar soms toch wat hulp bij nodig?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geplaatst in: Lifestyle
Deel dit artikel

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.