Push presents a.k.a. baargoud

door Lidian

Na 9 maanden is je wondertje eindelijk ter wereld gekomen. Je hebt een wisselvallige periode meegemaakt, waarin je gevoelens hebt ervaren die je nog niet eerder hebt gekend, het is tenslotte je eerste kindje. In deze periode heb je zoveel gevoeld, meegemaakt en je bent dan ook betoverd op het moment dat je je kleintje in je armen hebt. Na veel geklets met je vriendinnen over hoe de babyshower eruit kwam te zien, – want ja, toen moest je natuurlijk wel uitpakken – werd het onderwerp ‘push present’ ook besproken. Wat is een push present nou eigenlijk en met wat voor cadeau neem jij genoegen? 😉 Wij leggen je graag uit wat een push present nou eigenlijk is.

Push present

Push present, ook wel bekend als baargoud. Sommige vrouwen willen naast hun grootste beloning: hun newborn, een cadeau van de babydaddy voor de negen maanden zwangerschap en de bevalling. Dit cadeau krijgt de pas bevallen vrouw op haar kraambed van haar liefje. Vaak is dit cadeau een mooi sieraad, maar het kan ook een ander materieel cadeau zijn. Het gaat erom dat het cadeau wat gegeven wordt, van speciale waarde is voor de mama, want de baby wordt al genoeg in de watten gelegd.

Mannen, jullie moeten je voorstellen, er groeit voor negen maanden lang een baby in de buik van je vrouw. Jullie kindje. Tijdens deze negen maanden maakt jouw vrouw een bijzondere rit door. Soms denkt ze voor jullie tweeën, vaak beslist ze dan ook voor jullie, snauwt ze naar je, heeft ze cravings die jij moet verzorgen en bezorgen. ? Ze maakt een tijd door waarin ze niet weet hoe ze zich moet voelen door voor haar totaal onbekende gevoelens, het ene moment blij, overdonderd en het andere moment verdrietig, boos of teleurgesteld. En nee, niet omdat jullie een kindje krijgen. Maar gewoon op jou en een reden? Die is er soms… Maar zeker niet altijd.

En ja, jullie zeggen wel dat jullie hier respect voor hebben, maar wat doen jullie nou eigenlijk tijdens deze negen maanden? Behalve de kinderkamer klaar maken, de gevoelens, cravings en nare opmerkingen van je vrouw incasseren. We snappen best dat deze tijd (9 maanden!) voor jullie mannen ook énorm zwaar is. 😉
Maar hey, een mooie push present voor die doorzetter van een vrouw van je, die jullie zo’n mooi cadeau heeft geschonken is toch niet te veel gevraagd. Toch?! Precies dat dachten wij ook.

Traditie of onzin?

Sommige vrouwen vinden het meer dan terecht dat zij iets krijgen voor de negen maanden lange-periode die zij hebben moeten doorstaan. Er zijn dan ook talloze celebrities die een extravagant cadeau hebben gekregen. Zij laten vaak al vooraf weten aan hun man wat zij graag zouden krijgen. Daarentegen zijn er ook genoeg vrouwen die een push present enorme onzin vinden. Het mooiste cadeau hebben zij al ontvangen, hun kindje. Zij vinden het dan ook niet nodig om hun man een duur cadeau te laten kopen. Dit geld kan natuurlijk net zo goed in het spaargeld van de kleine gestoken worden. Fair enough.

YummyMummies

push present

Deze serie is een echt must see, als je deze reality serie nog niet hebt bekeken, dan zeker doen!

De serie Yummy Mummies (te zien op Netflix) gaat over drie mommy’s-to-be die in Melbrourne wonen, die een gezamenlijk Instagram-account beheren: @melbourneyummums. De drie dames hebben hun eigen clique, zijn over de top, delen en doen alles met elkaar. Dit blijft dan ook zeker niet ongehoord en een jongedame uit Adelaide ziet de drie dames als concurrentie. Ze probeert door middel van een eigen Instagram-account de Melbourne Yummy Mummies te overrulen.

In deze serie zal je geen ‘gewone merken’ tegenkomen, de serie is extravagant en alles moet en gaat over de top. Van extreme babyshowers waarbij het thema Versace of Burberry is tot aan de grootste kindercollectie op voorhand gekocht. De dames hoeven niet na te denken over de prijzen en kopen wat zij willen. Verder wordt er in deze serie gekibbeld, gesnauwd, gelachen, gehuild, geliefd en wordt er heel open over bepaalde onderwerpen gepraat. ?
Ook wordt er in de serie een enorm belangrijk onderwerp besproken: Push presents. Wat krijgen de dames, waar nemen ze genoegen mee en is een ring van $99,000 of een Range Rover wel duur genoeg?

We willen niet te veel verklappen, maar de push presents in deze serie zijn buitengewoon duur, leuk, geweldig en amazing… KIJKEN DUS!
Mocht je ook zulke cadeau’s willen ontvangen, zouden we subtiel vragen of je partner gezellig met je meekijkt naar de serie.

En er is niet alleen één seizoen waar je volop van kan genieten voor de buis, maar er zijn twee seizoenen! ?

Hysterische voorbeelden

push presents

  1. Jennifer Lopez kreeg van haar ex-man Marc Anthony een gele diamanten ring ter waarde van $300.000. Daarnaast kreeg ze ook een set gepersonaliseerde diamanten oorbellen met de initialen van hun kind erin, waar een prijskaartje van $2.5 miljoen aan zat.
  2. Kim Kardashian kreeg van Kanye West na de geboorte van Saint een diamanten ketting (choker) van Lorraine Schwartz ter waarde van $1 miljoen cadeau.
  3. Een ring met diamanten en een blauwe tanzaniet, wie wil dat nou niet? Beyoncé kreeg dit cadeau van haar man Jay-Z na de geboorte van dochter Blue Ivy. Dit cadeau was in 2012 $35.000 waard, maar zal in prijs blijven stijgen.
  4. Kylie Jenner kreeg daarentegen van de papa (Travis Scott) van dochter Stormi een Ferarri LaFerrari cadeau ter waarde van $1.4 miljoen.

Inspiratie genoeg, toch? Nu is het tijd voor jou om na te denken over jouw ultieme push present. ?

Ken jij iemand die een buitengewone push present heeft gekregen of heb je zelf wat geweldigs op je lijstje staan? Laat het ons weten in de comments.

Ga je binnenkort bevallen? Dan is dit misschien ook wat voor jou.

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.