Vrrrroeeeemmm! De leukste shirts met auto’s

door kleertjes_admin

Voor mijn zoon wil ik natuurlijk gewoon mooie kleding kopen. Maar ook dingen die ik zelf gaaf vind. Auto’s, motoren en graafmachines dus. En ontploffingen, maar daar ga ik een ander artikel over schrijven! Het zijn shirts die ik eigenlijk zelf zou willen dragen, maar waar ik net te oud voor ben. Als papa kan ik ze nu ongegeneerd kopen.

Ik ben zelf gevallen voor het Molo T-shirt. Het is een shirt van hele mooie kwaliteit (en mooie auto’s). Er komen wildvreemde vrouwen naar mij toe die zeggen dat het schattig is. Een beter compliment kan haast niet.

Mis jij een shirt met een auto, motor of graafmachine? Of een ander shirt met iets anders gemotoriseerds? Mail ons dan via magazine@kleertjes.com!

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.