Shoppen voor mannen – de vaderdageditie

door kleertjes_admin

Traditioneel shoppen vrouwen de kleding voor kinderen. Maar als man bij kleertjes.com ben ik de shopper voor onze 2 kinderen. Met een zoontje van 2,5 maand en een zoontje van 3 hebben we een echt mannenhuishouden. Ik mag dus mannenkleding shoppen. Met het excuus dat het leuk is voor de kinderen, kan ik kleding kopen met gekke prints, dieren, auto’s en ontploffingen. Onderstaand mijn selectie van kleding die ik zelf heb gekocht of die ik graag zou willen hebben. Nu maar hopen dat ik dit niet als vaderdagcadeau krijg…

Sweater met uil – Me & My Monkey

Mijn zoontje van 3 is gek op dieren en vooral op vogels. Op deze trui staan er heel veel! Deze trui is Me & My Monkey, een nieuw merk waar ik dus enorm fan van ben. Op deze sweater staat zelfs een uil. Zoals mijn zoontje zegt: “Kijk papa een uil, O E H O E O E O E!”
Shop deze trui >

Boxpak – Tumble ‘N Dry

VTumble-boxpakoor baby’s is heel veel lieflijke kleding te koop. Tumble ‘N Dry breekt een beetje met dat truttige lieve babygedoe. Dit boxpak is stoer en niet te zoet.
Shop dit boxpak >

T-shirt met auto’s – Sevenoneseven

SevenonesevenNet als mijn zoontje ben ik zelf ook gek op auto’s. Een T-shirt vol auto’s is natuurlijk een must. Mijn zoontje wijst de auto’s op zijn shirt vaak aan en zegt dan: “Papa, deze kan HEEEEEL hard!”
Shop dit shirt >

Klittenbandschoenen – Pinocchio

Shoppen voor mannen - de vaderdageditieJe wilt graag dat je kind zelf zijn schoenen aan en uit kan doen. Dan is klittenband dé uitvinding. Waar volwassenen bijna altijd schoenen in saaie kleuren kiezen, wil mijn zoontje altijd rode of fel blauwe schoenen aan. Deze Pinocchio schoenen zijn intens blauw en op de hak zit een rood stuk. Erg mooi en ze worden volledig afgedragen. Kinderschoenen zijn best duur maar op deze schoenen zit nu lekker veel korting!
Shop deze schoenen >

Regenlaarzen – Bergstein

Shoppen voor mannen - de vaderdageditieRegenlaarzen van Bergstein zijn er in alle kleuren van de regenboog. Ze gaan makkelijk aan en uit. Mijn zoontje droeg felgele en heeft nu donkergrijze aan… Omdat ik dacht dat het blauwe waren. We gaan binnenkort naar de camping bij een boerderij en dan beleven we hier veel plezier aan.
Shop deze regenlaarzen >

Lange Broek – Imps&Elfs

Shoppen voor mannen - de vaderdageditieEen mooie broek voor ons zoontje van 2,5 maand. Wij hebben er een in een felle kleur rood. Nu te koop met korting! Shop deze broek >

Babysokjes – Noppies

noppies-sokjesVoor baby’s zie je altijd van die lieve kleine schoentjes, maar probeer die maar eens aan te krijgen zonder iets af te breken. Sokjes zijn veel handiger. Bijvoorbeeld deze van Noppies. Een set van 2 stuks. Dan ben je lekker snel klaar. Want dat is shoppen voor mannen. Kopen wat je nodig hebt en niet eindeloos winkelen.
Shop deze sokjes >

Trui met bijpassende broek met auto’s – Moodstreet

Shoppen voor mannen - de vaderdageditieShoppen voor mannen is in mijn geval vaak advies vragen bij mijn modieuze collega’s Nienke en Talia. Zij kwamen met deze tip. Ik heb dit nog niet zelf gekocht, maar zie mijn zoontje dit zeker dragen. Shop deze broek >

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.