Sterrenbeeld Boogschutter? Dit zegt het over je kind

door Maroucha

Heb jij een mini die geboren is tussen 22 november en 21 december? Dan is het sterrenbeeld van jouw zoon of dochter Boogschutter. Nieuwsgierig welke invloed de stand van de maan en sterren op het karakter hebben? Lees dan nog even verder!

Typische Boogschutter-eigenschappen

Boogschuttertjes zijn vanaf jongs af aan al kleine wijsneuzen en hebben een uitgesproken gevoel van bijzonderheid. Ze hebben sterke verlangens om bewonderd, geliefd en gerespecteerd te worden. Als je daar al mee begint als ze nog heel klein zijn, ontwikkelen ze al vroeg hun zelfrespect en dat is van grote waarde naar mate ze ouder worden. Kleine Boogschutters zijn dan ook niet graag alleen, als er maar menselijke geluiden om hem heen zijn is het al snel goed.

Een Boogschutter is van nature erg optimistisch, joviaal en tolerant. Ook vertellen ze graag uitgebreid wat ze meegemaakt hebben. Ze vertellen verhalen vol enthousiasme, iedereen gelooft ze en dat is wat ze willen. Maar pas op, soms hebben kleine Boogschutters niet helemaal in de gaten dat ze iets groter maken dan het is er dus aardig kunnen overdrijven. Let op dat ze de realiteit niet uit het oog verliezen. 😉

De wijde wereld in

Kids met sterrenbeeld Boogschutter hebben veel vrijheid nodig. Het liefst spelen ze lekker buiten, gaan ze het bos in en genieten ze van de natuur. Ze hebben een voorliefde om erop uit te trekken.  Ze gaan graag op avontuur en deinzen niet terug voor vreemde culturen. Ook hebben ze vaak een grote fascinatie voor geschiedenis. Ze vinden het fijn als je verhalen vertelt over vroeger en uit je eigen jeugd. Ze filosoferen er vervolgens graag op los. Klaar voor hun eigen toekomst, waar ze maar al te graag over fantaseren.

Zoektocht naar geluk

Door het verlangen naar bewondering en het filosoferen over de toekomst zijn Boogschutters indirect bezig met hun zoektocht naar geluk. Een Boogschutter jaagt graag zijn doelen na en hoopt dan ook dat een nieuw doel ook weer een nieuwe beloning, en dus geluk, brengt. Gelukkig is een Boogschutter ook dankbaar voor de ervaring als zij geen beloning vinden. De kleine wijsneus is dan ondertussen alweer op weg naar een volgend doel.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen?

Beeld: Barts

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.