Sterrenbeeld Leeuw: dit zegt het over je kind

door Maroucha

Heb jij een mini die geboren is tussen 24 juli en 23 augustus? Dan heb je een leeuw(tje) in huis. Creatief, gek op aandacht en nog veel meer. Lees hier alles over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld leeuw.

Trots zonnetje in huis

Met een Leeuw in huis heb je een charmant karakter(tje) in huis, die zich het liefst overal mee bemoeit. Maar goed, door de natuurlijke dosis charme kun je die bemoeizucht wel hebben. Een van de sterke kanten van dit sterrenbeeld is het feit dat hij de zon voor anderen kan laten schijnen. Pas wel op dat de trots van jouw Leeuw niet gekrenkt wordt, dan worden ze heel boos. En als ze boos of geïrriteerd zijn, dan keert dit sterrenbeeld zich weg van mensen.

Gek op spotlights

Iemand die onder het sterrenbeeld leeuw geboren is, is vaak erg creatief en ook als volwassene nog heel speels. Een spontaan opgevoerde musical, een tekening die je moet bewonderen alsof die in een kunstgalerie hangt: met een Leeuw in huis is de kans klein dat je dit nog nooit hebt meegemaakt. Jouw katachtige bezit een gezonde dosis temperament en kan zich goed vermaken. Niet urenlang met een boek of de hele middag met aandacht voor een knutselwerk. Wel met alles wat spontaan in hem of haar opkomt.

Mensen zijn gek op Leeuwen

Doordat Leeuwen impulsief zijn en zijn eigen ideeën volgt, komt hij sterk over op andere mensen. Andere kinderen zullen jouw Leeuw achterna lopen en luisteren naar wat hij zegt. Ook handig als ze later groot zijn. Let er wel goed op dat jouw mini niet naast zijn schoenen gaat lopen, vooral als dit ten koste gaan van anderen. Leer dat andere mensen verdrietig worden van onaardige opmerkingen of handelen en als hij niet luistert. Zo help je jouw Leeuw om zijn sociale kant te ontwikkelen. Een Leeuw met een goed ontwikkelde sociale kant is warm en hartelijk.

Heb jij een Leeuw in huis? En herken je dit? Of juist helemaal niet? Let us know! 

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.