Sterrenbeeld stier: dit zegt het over je kind

door Wendy

Als je tussen 21 april en 20 mei bent bevallen, heeft jouw kindje het sterrenbeeld Stier. Maar wat zegt dat nou eigenlijk over het karakter van je kind?

Knuffelige koter

Jouw Stiertje is een heuse knuffel-fan. Een dikke hug, een kusje op zijn haar en jouw hand vasthouden: waar andere kinderen het al snel too much vinden, kan het voor jouw kind nooit genoeg zijn. Stieren houden van lichamelijk contact. Als ze verdrietig zijn en pijn hebben, maar ook om zich veilig en begrepen te voelen. Als een Stier ergens mee zit, kom je met een knuffel vaak verder dan met woorden.

Eigen willetje

Een Stier heeft – net als het dier – een sterke wil en hij geeft niet snel op. Vraag jij iets van hem, waar hij helemaal geen zin in heeft? Hij zet zijn hakken in het zand en we wensen je ‘veel succes!’ met het overhalen om hem toch zover te krijgen. Een Stier laat zich niet snel dwingen. Door streng doch rechtvaardig op te treden en niet te bezwijken voor zijn gemopper, leert hij dat niet altijd alles op zijn manier gebeurt.

Verstandige Stier

Hoewel je misschien zou denken dat een Stier snel boos wordt en in blinde woede aanvalt als hij zijn zin niet krijgt – zoals het dier Stier zou doen -, zijn Stierenkindjes juist bedachtzaam en verstandig. Ze zijn vaak rustig, opgewekt en vreedzaam.
Zelfs met een Stierenpeuter komt het niet vaak voor dat jullie verzeild raken in zijn driftbui. Maar mocht je peuter geplaagd worden of het gevoel hebben dat hij een hoekje wordt gedrukt, dan kan hij driftig worden. De remedie? Een knuffel en even een momentje samen.

Gulle vriend

Stiertjes zijn vaak verlegen en kijken de eerst de kat uit de boom. Ze zijn ook best eenkennig, maar als ze eenmaal een vriend gemaakt hebben, gaan ze voor de ander door het vuur. En het andere kindje heeft er een fijne vriend bij, want stieren zijn vriendelijk, hartelijk, gul, geduldig en bescheiden.

Herken je jouw stier in deze beschrijving? Laat het ons weten in de comments.

 

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.