Sterrenbeeld weegschaal? Dit zegt het over je kind

door Gastblogger

Heb jij een mini die geboren is tussen 23 september en 22 oktober? Dan is het sterrenbeeld van jouw zoon of dochter Weegschaal. Nieuwsgierig welke invloed de stand van de maan en sterren op het karakter hebben? Lees dan nog even verder!

Typische Weegschaal-eigenschappen

Mensen, grote en kleine, met het sterrenbeeld Weegschaal zijn vooral gericht op 1-op-1-contact. Niet alleen in groepen, maar ook thuis. Ze kunnen erg genieten van alone-time met papa of mama. Even zonder broertjes en zusjes waarmee ze in het normale leven de aandacht moeten delen. Weegschalen zijn betrokken bij het gezin waar ze bij horen en willen als kind ook meegenomen worden in belangrijke beslissingen die het gezin aangaan. Het sterrenbeeld Weegschaal is sociaal, heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel en houdt er absoluut niet van om buitengesloten te worden.

Bewaak hun grenzen

Kinderen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn sterk op andere mensen gericht en willen altijd de harmonie bewaren. Hierdoor is de kans groot dat ze hun eigen behoeftes aan de kant schuiven. Help je kind in het maken van zijn eigen keuzes en het bewaken van zijn eigen grenzen. Weegschaalkinderen zijn zelf echte twijfelkonten als het op beslissingen nemen aankomt.Ze zien altijd de andere kant van het verhaal en nemen de mening van anderen zwaar mee in hun oordeel.

Creatieve fans van de schoonheid

Het sterrenbeeld Weegschaal is graag creatief bezig: tekenen, muziek maken, dansen of knutselen. Dit sterrenbeeld is gek op mooie dingen en kan het zeker ook waarderen. In hun eigen creaties kunnen ze heel perfectionistisch zijn – help hen te ontdekken dat niet alles perfect hoeft te zijn om mooi te zijn. Mooie kleren of een interieurproject als hun eigen kamer kunnen ze zeker waarderen, gebruik hun creatieve inbreng!

Heb jij een kind met het sterrenbeeld Weegschaal of ben je zelf een Weegschaal? Klopt het een beetje of slaat deze beschrijving de plank volledig mis? Let us know in the comments!\

Nog even verder lezen?

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.