Tijd voor een spelletjesmiddag!

door Eva

Staat de verjaardag van jouw kind voor de deur of heb je een middag/avond niks te doen? Pak de spelletjes er maar bij… of scoor een tof nieuw spel, want dit gaan jouw kids hoe dan ook leuk vinden! Voor jong en oud zijn spelletjes spelen altijd een goed idee. Get ready voor een gezellige spelletjesmiddag! Ga voor het spel kolonisten van Catan vol spanning én avontuur, of omschrijf vijf begrippen in 30 seconden. Lukt het je teamgenoten ze allemaal te raden? Wie van jullie is de Grootste Wijsneus? Je scoort bij kleertjes.com de leukste spellen voor een geslaagde spelletjesmiddag met de kids. Bekijk hieronder de vijf leukste!

 

Tijd voor een spelletjesmiddag!

 

Deze spelletjes wil je hebben!

Dit toffe kaartspel is een variant van het bekroonde dobbelspel Qwixx, het spel is net zo eenvoudig en spannend! Ook is dit kaartspel nét even wat tactischer en scoor je punten in de 4 kleuren door het spelen van de kaarten. Het welbekende Qwixx-gevoel blijft gelukkig met dit kaartspel in stand! Ben jij klaar om verslaafd te worden aan dit spel? Let’s play! Je scoort het spel hier.
2. Bumba Kwartet
Bumba’s Junior Kwartet is een superleuk spel voor 2 tot 4 spelers. De uitdaging? Verzamel setjes van 3 kaarten rond één thema. Het spel lijkt op kwartet, maar je speelt hierbij met 3 in plaats van 4 kaarten. Daardoor is dit junior kwartet van Bumba  geschikt voor de kleine kids. Wie gaat er winnen? Je scoort het spel hier!
3. 999 Games spel 30 Seconds
Dit fantastische spel speel je in teams. Stel een team samen, één van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen die op het kaartje staan te omschrijven. Hoeveel begrippen heb jij geraden? Hoe meer begrippen jullie weten te raden, hoe verder jullie op het speelbord vooruit mogen.  Dit is een nieuwe editie en bevat moderne begrippen, waardoor iedereen kan meedoen! Wel zo gezellig. 😉 Welk team bereikt als eerste de finish? Je scoort het spel hier.
4. Megableu spel Wijsneus
Bij dit spel hoeft niemand op zijn beurt te wachten, want iedereen speelt tegelijkertijd mee! Door middel van verschillende hints, moeten de spelers raden WIE, WAAR of WAT ze zijn. Pas op! Want hoe meer hints er worden gegeven, hoe gemakkelijker het antwoord wordt. Met ieder goed antwoord kom je een beetje dichter bij de finish en de felbegeerde titel van ‘Grootste Wijsneus’! Wie van jullie is de Grootste Wijsneus? Je scoort het spel hier.
5. 999 Games spel – de kolonisten van Catan

Het bekende handelsspel werd in 1999 tot ‘speelgoed van het jaar’ verkozen. Wow! Het spel is voor is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden.  Je speelt het spel met 3 tot 4 personen. Wie van jullie zal dit leuke handelsspel winnen? Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel direct. Leef je in, in de wereld van Catan! Je scoort het spel hier. Nu staat jullie nog maar één ding te wachten… een gezellige spelletjesmiddag organiseren!

Welk spel is jullie favoriet? Laat het ons weten in de comments.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.