Top 5: kindvriendelijke restaurants

door Gastblogger

‘Niet rennen! Pas op!’. Uiteten met kinderen is voor de één niet te doen en voor de ander geen probleem. Ode aan de kids die zichzelf goed kunnen vermaken, zonder dat daar al te veel herrie mee gepaard gaat. Mama met drukteschoppers, wees gerust! Er zijn zat mama’s die het er na één (of meerdere) mislukte pogingen en ongemakkelijke momenten niet meer op wagen. Voor zichzelf, maar vooral ook voor de andere gasten in het restaurant. Wij hebben 5 kindvriendelijke restaurants verzameld, die jullie allemaal (ja ook mama!) een leuke avond zullen bezorgen.

Buurten – Utrecht

Lifestyleblog: kindvriendelijke restaurants

Die leuke eigentijdse, huiselijke plek waar je 364 dagen per jaar binnen kan lopen. Jij en je kids zijn meer dan welkom. Op de menukaart staat voor ieder wat wils, van gehaktballen tot oesters. Voor de kleine gasten is er een kindermenukaart met zowel feestelijke als gezonde gerechtjes. Buurten heeft twee vestigingen, één in Utrecht-Oost en één in Utrecht-West. In beide vestigingen is een kleine aparte ruimte waarin je kids zich lekker kunnen vermaken. Er is speelgoed en de boekenkast staat vol met leuke kinderboekjes. Succes gegarandeerd!

Café restaurant Amsterdam – Amsterdam

In Café restaurant Amsterdam waan jij je voor een paar uurtjes in Parijs. Nous aimons Paris! Het voormalig Machinepompgebouw – welke is gebouwd tijdens de Industriële Revolutie – is een unieke plek. Er staat zelfs nog één dieselmotor in het restaurant! Er is een uitgebreide menukaart, lastig voor de twijfelaartjes onder ons, maar lekker zijn de klassieke (Franse) gerechten zeker. Ook de kids hebben ruime keuze, van frietjes met appelmoes tot kleine burgers. Dat wordt smullen! Om te voorkomen dat jouw drukteschoppers zich gaan vervelen, is er een gezellige tekentafel waar de mooiste tekeningen worden gemaakt.

NielZ café restaurant – Almelo

In het restaurant van NielZ kun jij met je gezin goed en lekker eten voor een fijne prijs. Er is een gevarieerde kaart; van een gezonde maaltijdsalade  tot de overheerlijke steak NielZ. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Een zeer uitgebreide kinderkaart waarmee jij je drukteschoppertjes eventjes rustig houdt. Van kipnuggets met frietjes tot echte American pancakes. Als het lekker weer is kunnen de kids zich buiten vermaken op het grote klimtoestel. A rainy day? Geen probleem! NielZ heeft een uitgebreide speelhoek die jouw kids een tijdje zoet kan houden, zodat papa en mama ook even kunnen smullen.

LEUK – Bussum

Lifestyleblog: kindvriendelijke restaurantsDe naam zegt het al, LEUK is voor kids ontzettend ‘leuk’! Een speelkelder met toezicht, voorzien van een duplotafel tot aan twee echte racestoeltjes, én een aparte TV-kamer. Is je kind gek op coole goocheltrucs? Iedere vrijdag avond zal goochelaar Mojo Magic de kinderen met zijn kunsten verrassen. Voor papa en mama is er een uitgebreide kaart met heerlijke gerechtjes en ook voor de kids zijn er lekkere én gezonde gerechtjes. Van fruitspiesjes tot de geliefde hamburger ‘LEUK’. Achtergrond ‘muziek’ van vrolijke kinderen en een kleine kans op rondvliegend appelmoes. Maar ach.. als de kids het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook!

La Galleria Boulevard   – Den Haag Scheveningen

Lifestyleblog: kindvriendelijke restaurants

Bij La Galleria – een echt familierestaurant – worden tussen de olijfbomen en warme inrichting klassieke Italiaanse gerechten geserveerd. Pesce, pasta en natuurlijk pizza (heerlijk, als je het mij vraagt!). Beleef een stukje Italië aan de boulevard van Scheveningen. Ook de kinderkaart is voorzien van heerlijke Italiaanse gerechtjes. En in de speciale kinderhoek liggen de leuke spelletjes en mooie kleurplaten al klaar. De bambini’s zullen zich vast en zeker vermaken.

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Weet je nog meer leuke kindvriendelijke restaurants? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Vertel 't ons 3 reacties

  1. Kok experience en la famiglia beiden in Harderwijk!

  2. Down Under in Sittard

  3. PEX in Den Haag is het leukste restaurant om met kinderen te gaan eten. Binnen en buiten veel speelmogelijkheden en lekker eten!

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.