Met pap op stap: de leukste vaderuitjes

door Gastblogger

We delen wel vaker uitjes. Zo zag je de leukste buitenuitjes, de gaafste binnenuitjes en de fijnste kindvriendelijke festivals al voorbij komen. Dit keer zijn we op zoek gegaan naar de leukste uitjes voor vaders met hun kids. Maar elk vaderuitje is natuurlijk ook geschikt voor stoere mama’s!

Met pap op stap: de leukste vaderuitjesGrote en kleine apen verzamelen!

Letterlijk dit keer! Natuurlijk kun je uitdagende klimbomen in het bos uitzoeken. Maar je kunt ook een georganiseerde bomenklimtocht uitkiezen voor het volgende uitje. Kies je voor het spannende Boomkroonpad van 125 meter lang wat door de toppen van de bomen van de Hondsrug loopt? Of gaan jullie next level bomenklimmen in een Fun Forest? Gezekerd leg je een route af in de bomen waar je samen de uitdaging aangaat. Klim, klauter en tokkel, en hang de aap uit op dit vaderuitje!

Ontdek de uitvinder in jezelfMet pap op stap: de leukste vaderuitjes

In Eindhoven staat een oude fabriek, omgebouwd tot ‘De Ontdekfabriek‘. Willen jullie graag iets uitvinden? In de scraphoek kun je allerlei oude apparaten uit elkaar schroeven. Van de onderdelen bouwen jullie de ultieme uitvinding. En als je daarmee klaar bent, is er nog genoeg te doen. Bouwen jullie je eigen robotbeest, ga je drijven op de lucht of spelen jullie liever buiten in het openluchtcircus?

Met pap op stap: de leukste vaderuitjesDurf jij naar de Dino’s?

Dinosaurus zijn voor veel kinderen fascinerend. Helaas kun je ze nergens meer bekijken… Of toch wel? In Dierenpark Amersfoort vind je het DinoPark. Hier maak je een tijdreis en kun je oog in oog staan met de dino’s. Ga de hardloopwedstrijd aan met de T-Rex of zweef mee met een Pterodactylus. Het advies van het DinoPark: ‘voor bange vaders is het beter dat de kinderen ook meekomen’. 

 

Doen jullie veel vader- (of moeder) en kinduitjes? Welk vaderuitje moeten we in een volgend artikel zeker meenemen als tip? Laat het ons weten in de comments!

Vertel 't ons 1 reactie

  1. De leukste kindvriendelijke festivals - kleertjes.com magazine- 03-05-2018 om 13:31

    […] Met pap op stap […]

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.