Vakantie leesvoer: De must have zomerboekjes van 2020

door Lidian

Is jouw kind een echte boekenwurm en vindt hij het leuk om lekker te lezen? Wij hebben de leukste vakantieboekjes van 2020 voor je op een rijtje gezet. Deze boekjes kun je gemakkelijk meenemen op vakantie. Ze zijn niet alleen erg leuk om te lezen maar er staan vaak ook allerlei raadsels, verhalen en spellen in! Ben je nog op zoek naar een paar leuke boekjes? Of je nou met de kids aan het strand ligt of lekker in de tuin lummelt onderstaande zomerboeken zijn in ieder geval een échte aanrader!

Perfect leesvoer voor op vakantie!

Dit zijn de must have zomeredities 

#1 Pippo mijn eerste vakantieboek 
Dit boekje is speciaal voor kindjes die voor de eerste keer op vakantie gaan. Geschikt voor kids tussen de 1-3 jaar. Het is een vrolijk vakantieboek met talloze kleurspelletjes, kijk- en zoekplaten, een versjeswedstrijd én kleurpotloodjes. Zo kan jouw kleintje optimaal genieten van z’n eerste vakantie. Je scoort het boekje hier!

#2 Het grote Nijntje vakantieboek
80 pagina’s doe-plezier met Nijntje’s grote vakantieboek. Tijdens de vakantie kan jouw kleintje lekker lezen, kijken, kleuren, knippen en plakken. Geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Je shopt het grote Nijntje vakantieboek hier!

#3 BOBO vakantieboek
Het BOBO zomerboek staat vol leuke en zonnige puzzels, geweldige voorleesverhalen en vrolijke kleurplaten! Zo kan jouw kindje héérlijk zelf aan de slag en daarnaast kan mama of papa de leukste verhalen voorlezen. 😉 Dit geweldige boekje heeft wel 100 pagina’s speelplezier! Je scoort ‘m hier!

#4 Donald Duck vakantieboek
Is jouw kind klaar om vakantie te vieren? Yes! En… dat doe hij natuurlijk met Donald, zijn familie en vrienden uit Duckstad! Dit leuke vakantieboek heeft 144 pagina’s en staat vol fantastische strips, puzzels en spelletjes. Je scoort het vakantieboek van Donald Duck hier!

#5 Penny zomerboek
Is jouw kind gek op paarden? Dan mag het té gekke zomerboek van Penny niet ontbreken op jullie vakantie. 😉 De zomereditie heeft een gloednieuwe uitstraling gekregen. Het is een XXL editie, wat betekent… super veel pagina’s vol leesplezier voor jouw kleine horse lover. Je scoort ‘m hier!

#6 TINA vakantieboek of TINA quizboek
Deze zomer beleeft jouw dochter de allerleukste vakantie met haar favo stripheldinnen. Gegarandeerd dat je haar de hele dag niet meer hoort want ze puzzelt, quizt, knutselt en leest tot de zon onder gaat! Dit Tina Vakantieboek is deze zomer haar BFF. Het vakantieboek scoor je hier en het quizboekje van TINA hier!

#7 Het grote Kidsweek vakantieboek
Urenlang leesplezier voor in de auto, op het strand of voor in de tuin. Een vakantieboek vol met puzzels, raadsels, verhalen, strips, survivaltips, recepten en nog veel meer! Met vakantieverhalen van de leukste schrijvers: Jacques Vriens, Janneke Schotveld, Tosca Menten, Mirjam Mous en Arend van Dam. Het boek is geschikt voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Benieuwd? Je shopt ‘m hier!

#8 Wild van Freek vakantieboek
Plons! De wilde onderwaterwereld ontdekt jouw cool kid samen met Freek in het ‘Kletsnat’ vakantieboek. Jouw heldhaftige kind neemt samen met Freek een kijkje bij bijzondere onderwaterwezens. Ook gaan ze samen op zoek naar leven in het koraal en op het land. Dit stoere vakantieboek staat bomvol hilarische moppen, uitdagende puzzels en grappige strips. Is jouw kind klaar om de onderwaterwereld samen met Freek te ontdekken? Je scoort dit gave boek hier!

Veel leesplezier! En… geniet vooral samen van jullie vakantie 😉

Welke boekjes of tijdschriften leest jouw kind altijd tijdens de zomer? Laat het weten in de comments.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.