Valentijnsdag: romantische meisjesmode

door Nienke

Valentijnsdag, de dag van de romantiek. In mijn wondere kinderwereld was dit een zeer opwindende dag: wat zou ik op het schoolplein krijgen van mijn vriendje? Het bleef bij een kaartje en een puntzak met dropjes (die ik amper mee naar huis kreeg, omdat we al ruzie hadden voordat de cadeautjes waren gegeven). Eenmaal kind-af veranderde Valentijnsdag van ‘opwindende dag’ naar een wat commerciële aangelegenheid die zijn smaak een beetje verloor. Jammer! Want hoe leuk is het om een (zelfgemaakte) kaart van een stille aanbidder, je man/vriend of kind te krijgen?  En daarbij vind ik het ook het perfecte moment om je mini me in een suikerzoet pakje te steken. Ga voor een candy pink outfit (dat jurkje van Noppies met knalroze Vans sneakers, so cute!) of mix & match: combineer een rood jurkje met een knalroze jasje. Fun!  Dit zijn onze meest romantische pakjes voor kleine dametjes.

Geplaatst in: Mode
Deel dit artikel

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.