Wat trek je ze morgen aan? – onze reclamecampagne

door Gastblogger

Heb jij hem al gezien? We hebben een nieuwe reclamecampagne en daar zijn we apetrots op. Hier kun je natuurlijk de campagne bekijken, maar ook meer lezen over het verhaal achter de campagne.

The Parentlife

Als je dacht dat je het druk had en dat je moe was voor je kinderen kreeg… Je weet nu wel beter! Het leven met kinderen is gelukkig eigenlijk de meeste tijd ontzettend leuk. De eerlijkheid van kinderen, hun ontwikkeling, alles wat je van jezelf en je partner terugziet in je kids en hun avonturen zijn onbetaalbaar. Maar soms is het ook wat minder leuk. Je maakt je zorgen, jongleert om alle ballen in de lucht te houden en hebt het drukker dan je ooit had kunnen denken.

Niet alleen met school, peuterspeelzaal, muziekles, vriendjes en vriendinnetjes, kinderopvang, ouderavonden en andere dingen. Maar ook de was waaraan nooit een eind lijkt te komen. Vroeger kon je de wasmachine prima een paar keer per week aanzetten. Tegenwoordig draait hij overuren. Eten lijkt namelijk nooit zonder knoeien te gaan en ook naar school gaan en buiten spelen zorgen voor de nodige vlekken. Tel daar de avonturen en wispelturigheid van kids bij op en dan begrijp je hoe we aan de slogan: ‘Wat trek je ze morgen aan?’ zijn gekomen. #momlife

Speciaal voor alle drukke ouders – voor allemaal dus 😉

Wij zijn er voor alle ouders die het op wat voor manier dan ook druk hebben. Of je nou balanceert tussen werk en privé of je volledig op het momlife hebt gestort: het is druk. Wij willen je een handje helpen. Want let’s face it: we stellen onszelf allemaal die ene vraag: ‘Wat trek ik ze morgen aan?’. Die ene spijkerbroek is vies, die jurk is achter een fiets blijven haken en dat lievelingsshirt is inmiddels ab-so-luut verboden terrein. Tel hun eigen aankleedritueel, wat altijd iets te lang duurt, erbij op en tadaaaa… kledingcrisis.

Samen met jou bouwen we iedere dag aan een nog betere winkel. Wij bieden jou het grootste aanbod kleding en schoenen van topmerken voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Superleuk, maar je wilt het ook een beetje snel in huis hebben. Daarom heb je alles wat je op werkdagen voor 22.30 uur besteld de volgende dag al in huis. Past het niet, groeit je kind sneller dan je dacht of is jouw kind het helemaaaaal niet eens met jouw keuze? Dan kun je ook nog makkelijk en snel gratis retourneren. Deze tijden zijn immers al duur genoeg.

Extra fijn: we hebben elke week leuke acties, zodat jij altijd de tofste kleding kunt shoppen voor jouw kleintje. Dan ben jij altijd klaar voor de dag van morgen.

Heb jij onze reclamecampagne al gezien en wat vond jij ervan? Kende je ons al voor de campagne? Wij zijn natuurlijk hartstikke nieuwsgierig! Laat het ons weten in de comments!

Vertel 't ons 1 reactie

  1. top kleding
    altijd mooie dingen te scoren aan een mooie prijs al veel spulletjes gekocht bij jullie , en al veel reclame gemaakt
    super service snelle levering top

Reageer

Jouw e-mail wordt niet zichtbaar gemaakt op de website,
velden met een * zijn verplicht.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.